Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani. Actrița a adus pe lume o fetiță

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/01/2020, 14:42
Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani. Actrița a adus pe lume o fetiță
Actrița Cameron Diaz a devenit mamă la vârsta de 47 de ani. Sursa foto: Hepta.ro

Cameron Diaz (47 de ani) și soțul ei Benji Madden (40 de ani) au devenit părinți pentru prima dată. Actrița de origine americană a adus pe lume o fetiță, dar a ținut să-i păstreze imaginea ascunsă.

Actrița Cameron Diaz a născut primul ei copil, o fetiță

Frumoasa actriță americană Cameron Diaz și partenerul ei de viață, Benji Madden sunt în culmea fericirii după ce au devenit pentru prima dată părinți. Vestea a fost împărtășită chiar de actriță pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că este topită după micuța care a primit la naștere numele Raddix. Cameron Diaz a mai precizat că nu va posta fotografii și nici nu va da mai multe detalii legat de venirea pe lume a fetiței. Actrița a devenit mamă la vârsta de 47 de ani.

Cameron Diaz, mamă pentru prima dată la 47 de ani

„La mulți ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiți și recunoscători să începem această nouă decadă cu vestea nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia. 

Deși suntem încântați să împărtășim această veste cu voi, vrem să protejăm intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță. Unii ar spune chiar RAD (n.r. radiantă)”, a scris Cameron Diaz pe contul de Instagram.

În încheiere, Cameron Diaz și Benji Madden au ținut să le ureze internauților sărbători fericite. „Familia noastră vă transmite toată dragostea și cele mai bune urări pentru Un Nou An Fericit și O Decadă Fericită!”, se mai arată în postare.

Cameron Diaz și Benji Madden sunt căsătoriți de 5 ani

Actrița Cameron Diaz și muzicianul Benji Madden împlinesc pe 5 ianuarie 5 ani de la căsătorie. Cei doi și-au unit destinele doar după 7 luni de relație într-o ceremonie restrânsă care a avut loc la reședința actriței.

Frumoasa blondină s-a retras din luminea reflectoarelor, ultimul film în care a apărut fiind „Annie” (2014). Cu ocazia aniversării de 25 de ani a revistei „InStyle” Cameron Diaz a vorbit deschis despre căsnicia cu Benji Madden.

„Această căsătorie a reprezentat cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în această viață. Soțul meu este cel mai tare. Este pur și simplu cel mai minunat om în viața și un partener pe cinste. Căsniciile nu sunt ușoare, necesită muncă, desigur.

Ai nevoie de cineva care să muncească cot la cot cu tine. Nu este vorba de implicare 60% cu 40%. Este 50-50, punct. Nu știu dacă eram pregătită să mă căsătoresc, dar știam că Benji este special. Este un bărbat bun. Fără să exagerez. Sunt foarte recunoscătoare că îl am”, a declarat actrița, informează avantaje.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×