Doliu la Hollywood! Actriţa Jane Galloway Heitz a murit. A jucat în seriale precum Prison Break sau Grey’s Anatomy

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 10:32
Doliu la Hollywood! Actriţa Jane Galloway Heitz a murit. A jucat în seriale precum Prison Break sau Grey’s Anatomy
S-a stins din viață Jane Galloway Heitz, una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie de la Hollywood. Sursa foto: worldvox.com

O veste tristă a căzut ca un trăsnet peste întreaga suflare a lumii filmului de la Hollywood. S-a stins din viață Jane Galloway Heitz, cunoscută pentru rolurile sale din seriale care au făcut istorie, precum Prison Break, Glee, Big Bang Theory, Shameless sau Grey’s Anatomy. În vârstă de 78 de ani, aceasta suferea de insuficiență cardiacă congestivă, potrivit Variety, citat de Mediafax.

A murit actrița Jane Galloway Heitz

Chiar dacă decesul marii actrițe s-a produs în data de 13 noiembrie, informația a fost făcută publică în această săptămână, întrucât familia a dorit să păstreze secretul. Potrivit presei de peste ocean, înmormântarea va avea loc în cursul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie, la ceremonie urmând să ia parte doar rudele și prietenii apropiați.

Născută în Minneapolis, pe 18 septembrie 1941, Heitz a avut propria agenție de casting înainte de a-și face debutul oficial  ca actriță. De asemenea, a bifat o serie de apariții în numeroase spectacole de teatru montate de prestigioasa Steppenwolf Theatre Company, bucurându-se de un real succes.

Îndrăgita actriță a cochetat și cu lumea filmului

Chiar dacă a cunoscut celebritatea grație rolurilor din seriale televizate care au făcut istorie de-a lungul timpului în rândul publicului din Statele Unite ale Americii, dar și din întreaga lume, Jane Galloway Heitz nu a fost străină nici de lumea filmului.  Pe marele ecran a jucat în producții precum Povestea lui Alvin Straight/ The Straight Story, de David Lynch, și Vizitatorii în America/ Just Visiting, de Jean-Marie Poiré.

Vestea că îndrăgita actriță nu mai este printre noi a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, unde fanii au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate. Totodată, internauții au rememorat momentele în care Heitz i-a făcut să râdă în hohote, sau poate chiar le-a adus o lacrimă în colțul ochilor, pentru că nu ocolea rolurile dramatice, deși comedia este, fără îndoială, genul care a consacrat-o.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×