Călugări și preoți, invitații lui Gigi Becali la nunta fiicei! Unul este pustnic de 40 de ani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 17:00
Călugări și preoți, invitații lui Gigi Becali la nunta fiicei! Unul este pustnic de 40 de ani GALERIE FOTO
Câțiva călugări vin la nunta Teodorei Becali. Sursa foto - facebook

Mai mulți călugări și preoți se află pe lista invitaților lui Gigi Becali la nunta fiicei! Deși a spus că lângă el nu vor sta foarte mulți prieteni, latifundiarul din Pipera a ales să aibă alături oameni la care merge să se roage și care îi explică tainele lumii. De altfel, patronul FCSB a precizat într-o intervenție la România TV că unul dintre ei este pustnic de 40 de ani și că tot de atunci acesta nu a mai văzut o persoană de sex feminin.

Călugări și preoți, invitații lui Gigi Becali la nunta fiicei!

Și-a părăsit chilia special pentru nunta Teodorei. Nu este singurul care a ținut să-l însoțească pe Gigi Becali în ziua în care acesta devine socru mic. Preoți din mai multe zone ale țării, oameni din Athos-ul românesc și pustnici, toți se vor așeza la masă și vor ciocni un pahar de vin în cinstea iubirii celor doi tineri. De altfel, într-un interviu acordat înaintea fericitului eveniment, Gigi Becali, dezvăluia că nu intenționează să-i ofere în dar decât „dragoste și rugăciune”, fiicei lui.

Conform latifundiarului, acestea sunt valori pe care le consideră mai de preț decât orice bunuri materiale. Ca orice bun creștin, Becali a participat la Sfânta Liturghie, mai ales că se află în pragul unuia dintre cele mai fericite evenimente din viața sa. „Nu le-am făcut niciun cadou eu. Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea, cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineaţă la Sfânta Liturghie”, a mai spus Gigi Becali. Mai mult, la eveniment şi-a făcut apariţia şi Mitropolitul Dobrogei, Teodosie Petrescu (Vezi imaginea în galeria FOTO).

Călugări și preoți, invitații lui Gigi Becali la nunta fiicei! Preoți
Călugării și preoții au venit special la București pentru nunta Teodorei Becali. Sursa foto – facebook

Unul este pustnic de 40 de ani

Deși s-a vorbit mult despre acest subiect, Gigi Becali a lămurit și lista celorlalți invitați. Astfel, un amănunt interesant este acela că Traian Băsescu nu vine la nuntă. „Am pregătit aşa cum fac toţi oamenii. Am invitat ai mei doar 5-6 prieteni, restul au invitat ei. Sunt 400-500 de persoane. Nu e o nuntă chiar aşa de mare. Nu e nici foarte simplă, dar nici foarte mare. Vor fi cam 200 şi 200 de peroane din partea fiecăruia. Nu îi dau eu sfaturi fetei, nu le dai sfaturi copiilor în ziua nunţii, ci de la 7 ani şi până când se mărită.

Dacă vede rugăciune, aşa va face. Nu e nimic special, ce să fie… Va fi un înalt ierah, vor fi mulţi invitaţi preoţi şi călugări, care vin ca invitaţi, nu să slujească. I-am invitat pe Dumitru Dragomir, o cunoaşte pe fată de mică, nu am prietenie cu Băsescu, nu l-am invitat, nici el nu m-a graţiat, m-a ţinut în puşcărie”, a adăugat Gigi Becali

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×