Călin şi Petre Geambaşu s-au împăcat. Cine a făcut primul pas. „Nu a trebuit să fie Paşte sau Crăciun, ci doar un dram de Bunăvoinţă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 11:58
Călin şi Petre Geambaşu s-au împăcat. Cine a făcut primul pas. „Nu a trebuit să fie Paşte sau Crăciun, ci doar un dram de Bunăvoinţă”
Călin şi Petre Geambaşu s-au împăcat. Sursa foto: spynews.ro

După mulţi ani de scandaluri, Călin şi Petre Geambaşu s-au împăcat. Cei doi parcă şi-ar fi adus aminte de relaţia care îi leagă, respectiv tată şi fiu, şi au îngropat securea răboiului.

Călin şi Petre Geambaşu s-au împăcat după mulţi ani de scandaluri

Călin Geambaşu şi tatăl său, Petre Geambaşu, se ceartă de mai mulţi ani, motivele fiind diverse, iar scandalurile având loc, de cele mai  multe ori, sub ochii întregii ţări.

Marea nemulţumire a lui Călin, de altfel exprimată şi pe reţelele de socilizare, este aceea că tată său nu îi pasă de el şi de fiul său. Petre şi Călin Geambaşu s-au mai împăcat o dată în preajma sărbătorilor de iarnă, dar nu le-au petrecut împreună pentru că au intervenit din nou neânţelegeri.

Cum s-a petrecut împăcarea, cine a făcut primul pas

Prima împăcare a avut loc după ce Petre Geambaşu a fost internat probleme mari de sănătate, la finalul anului 2019. Atunci, Călin l-a sunat dar la scurt timp relaţia s-a stricat iar.

Acum, după noua împăcare, fanii celor doi speră să fie pentru totdeanua împăcarea dintre cei doi. De aceasta dată, cel care a iniţiat reapropierea a fost Petre Geambaşu. Acesta l-a vizitat pe fiul şi nepoul său, cei doi fiind foarte fericiţi când l-au văzut la ei în casă.

Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost Bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară.

A făcut 2 copii fericiți. Pe Davin și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de Bunăvoință.

După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, Iubirea și Demnitatea au învins Orgoliul și Lașitatea”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×