Călin Geambașu a făcut marele pas: s-a împăcat cu tatăl său, Petre. Cei doi au fost certați mai bine de 2 ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/12/2019, 13:51
Călin Geambașu a făcut marele pas: s-a împăcat cu tatăl său, Petre. Cei doi au fost certați mai bine de 2 ani
Călin și Petre Geambașu s-au împăcat în pragul sărbătorilor de iarnă. Sursa foto: antena3.ro

Petre Geambașu (76 de ani) a fost internat în spital după ce a suferit o criză de discopatie, dar pentru că este perioada sărbătorilor de iarnă fiul său, Călin, a decis să lasă ranchiuna deoparte și să se împace cu părintele său.

Petre și Călin Geambașu s-au împăcat după circa 2 ani de scandaluri

Călin Geambașu a anunțat că și-a călcat pe inimă și a pus mâna pe telefon. Artistul și-a sunat tatăl în Ajunul Crăciunului și cei doi au reușit să se împace după aproximativ doi ani în care s-au certat de nenumărate ori din diferite motive.

Cei doi artiști au vorbit mai bine de 20 de minute. Fiul lui Petre Geambașu a scris pe una dintre rețelele de socializare că sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Hristos nu este despre cadouri, ci despre împăcare și iubire.

Călin Geambașu: ”Crăciunul nu este despre cadouri”

„Cineva mereu trebuie să facă primul pas… Se apropie Ajunul Crăciunului și ar trebui să ne cuplăm cu tot Sinele la Iubire și Împăcare, sărbătorind Nașterea Domnului. Crăciunul nu este despre cadouri…

Le mulțumesc celor care m-au îndemnat să-l sun pe tatăl meu aflat acum în spital, chiar dacă a trebuit să aflu acest lucru din presă, nu de la el.
I-am ascultat pe acei oameni buni și mi-am urmat inima. L-am sunat și am vorbit vreo 20 de minute. După 2 ani…

Poate tatăl meu va simți, va reflecta și va înțelege din cele ce i-am spus. Deocamdată, îi doresc să se facă Bine!”, a scris Călin Geambașu pe pagina de Facebook. 

Artistul a dezvăluit cum decurg împăcările în familia sa

În altă ordine de idei, Călin Geambașu a mai povestit cum merg împăcările în familia sa. Artistul este „singurul artizan al păcii” și nu o spune el, ci chiar fosta sa soție, Angelica Cadar cu care se luptă prin tribunale de mai bine de 2 ani.

„În raport cu emoția și însemnătatea Sărbătorii Crăciunului, dezvălui CUM ARATĂ ÎMPĂCAREA la noi în familie, povestit chiar de către Angelica Cadar, mama copilului meu, cea care ne chinuie prin Tribunale de vreo 2 ani.

 „Spune clar că yo sunt SINGURUL ARTIZAN AL PĂCII, înspre binele familiei”, a adăugat artistul. Călin Geambașu a postat pe pagina de Facebook și o parte din înregistrarea purtată de fosta parteneră cu un psiholog.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×