Călin Popescu Tăriceanu, croșeu pentru liberali! ALDE, interzis la anticipate

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 10:19
Călin Popescu Tăriceanu, croșeu pentru liberali! ALDE, interzis la anticipate GALERIE FOTO
Cîlin Popescu Tăriceanu nu îi susține pe liberali. Sursa foto - facebook

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a trimis un croșeu direct în orgoliul liberalilor! Astfel, ALDE a transmis pe o rețea de socializare că nu susține organizarea de alegeri anticipate și că declarațiile prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan nu fac altceva decât să alunge investitorii.

Călin Popescu Tăriceanu, croșeu pentru liberali!

Mai mult de atât, ALDE precizează că nu intră în această „aventură politică” doar pentru ca PNL să mai obțină câteva procente. „Le reamintim celor din partidul de guvernământ că au primit votul nostru la învestire ca să guverneze și nu ca să introducă teme parazitare în societate.

Declarațiile prim-vicepreședintelui PNL cu privire la iminența alegerilor anticipate nu fac decât să creeze nervozitate în societate și îngrijorare în mediul de afaceri. Atunci când era în opoziție, PNL vorbea despre nevoia de predictibilitate în mediul de afaceri.

ALDE, interzis la anticipate

Ce s-a schimbat în mai puțin de o lună și jumătate? Asemenea declarații nu fac decât să determine companiile prezente în România să-și amâne investițiile și planurile de dezvoltare. Fiecare asemenea declarație nu face decât să alunge investitorii și să lipsească românii de noi locuri de muncă”, se arată în mesajul postat de ALDE pe Facebook.

„ALDE nu intră în asemenea aventuri politice doar pentru ca un partid să-și mai mărească cu câteva procente zestrea electorală.

Nu ne asociem unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câștigat.

Dacă prim-vicepreședintele partidului de guvernământ vrea să compenseze lipsa de experiență prin acțiuni teribiliste și instaurare de haos, sperând că pescuitul în ape tulburi e o soluție, noi nu intrăm în asemenea joc”, a subliniat ALDE, pe Facebook.

Reacția celor de la ALDE vine după ce Rareș Bogdan, a anunțat că PNL poartă negocieri cu partidele parlamentare pentru declanșarea alegerilor anticipate. Europarlamentarul a transmis că în acest moment mai este nevoie de încă 24 de voturi pentru a susține un astfel de demers.

Mai mult de atât, Rareş Bogdan a spus că liberalii au şi o dată pentru anticipate, acestea urmând a avea loc până în aprilie 2020.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×