Călin Geambașu a câștigat procesul cu fosta iubită: „O victorie imensă, dar amară”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
12/05/2020, 16:22
Călin Geambașu a câștigat procesul cu fosta iubită: „O victorie imensă, dar amară”
Chiar dacă a câștigat custodia fiului său, Călin Geambașu nu o va împiedica pe fosta iubită să-și viziteze copilul. Sursa foto: Captură TV

După doi ani în care a purtat bătălii lungi și dificile în instanță pentru custodia fiului, Călin Geambașu poate răsufla ușurat, pentru că procesul intentat de fosta iubită a ajuns la final. Chiar dacă magistrații i-au dat câștig de cauză, îndrăgitul interpret de muzică ușoară mărturisește că „este o victorie imensă dar amară”, care nu îl poate bucura pe deplin. A fost nevoit, însă, să lupte cu toate armele împotriva „celor mai dragi ființe”, pentru ca Davin, băiețelul lui, să aibă parte de stabilitate din toate punctele de vedere.

Călin Geambașu a câștigat procesul cu fosta iubită

Respinge toate apelurile formulate de apelanța reclamantă Cadar Angelica cu domiciliul în Bragadiru, …… Ilfov și apelantul pârât reclamant Geambașu Călin Alexandru, cu domiciliu procesul în București…., împotriva sentinței civile  nr. 1664/22.03.2019, pronunțată de Judecătoria Buftea, ca nefondate.

Respinge , ca nefondată, cererea apelantului pârât reclamant de obligare a părții adverse la plata cheltuielilor de judecată efectuate în apel. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, este hotărârea instanței în acest proces început în anul 2018.

În tot acest timp, Călin Geambașu a ajuns fără voia sa în mijlocul unui scandal mediatic provocat chiar de fosta iubită. Potrivit artistului, aceasta încerca pe toate căile posibile să-l denigreze, în speranța că astfel va reuși să obțină custodia băiatului. Într-un final, văzând că nu are sorți de izbândă, a pretins anumite sume de bani, însă și acestea i-au fost refuzate, conform hotărârii judecătorești. A primit o astfel de sentință pentru că „s-a dovedit că nu este deloc ca majoritatea mamelor”, susține Geambașu, care anunță că va încerca să facă în așa fel încât copilul său să nu simtă lipsa femeii care i-a dat viață, chiar dacă instanța nu i-a dat dreptul de a-l vizita.

Reacția artistului după aflarea sentinței judecătorești

Știu doar 3 lucruri în viață: să iubesc, să fac muzică și la nevoie să lupt. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, Davin și ambii părinți am fost audiați de 5 instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul IMACULAT în dreptul nostru. Recomandările le-a primit chiar reclamanta… Drept dovadă rezultatele.

În fapt, Angelica Cadar s-a dat singură în judecată. RESPECT! Regina Minciunii a fost învinsă; a pierdut definitiv în fața a 3 Completuri de Judecători/ Judecătoare (etapele Ordonanță Președințială, Fond și Apel). A atacat fără rațiune, fără dovezi, fără nimic. În faza finală de apel nu a cerut nicio literă despre copil, cu toate că inițial Procesul l-a deschis chipurile pentru copil. La final a cerut doar aspecte materiale. Sentința? Invers: are de dat bani.

Este printre foarte puținele mame din lume care primesc o astfel de sentință, fiindcă într-adevăr s-a dovedit că nu este deloc ca majoritatea mamelor. Nu a primit nici măcar program de vizită la copil, însă cu toate astea, yo ca tată iubitor și om bun, încurajez normalitatea emoțională, interacționarea firească și buna conduită consensuală în favoarea sensului pozitiv al vieții ce-l implică pe copilului nostru minor, minunatul Davin.

Nici măcar în interogatoriul din proces nu a avut ce să-mi reproșeze în corelare cu ceea ce acuza la TV și a fost dovedit ca fiind fals. Voi face publice în premieră atât interogatoriul adresat mie, cât și apelul mamei care chipurile s-a luptat pentru a obține copilul. ”Războiul” s-a dovedit astfel ca fiind inutil și înscenat.

A angrenat mulți oameni în deruta ei. Oamenii, de bună credință, i-au dat inițial crezare. Acum, pot vedea și ei cum au fost manipulați și instigați de către o dublă licențiată în psihologie care „își folosește cunoștințele înspre a unelti și a dezvolta talente parșive, nu ca un înțelept al cunoașterii” (autocaracterizarea îi aparține, într-una dintre scrisorile romantice pe care mi le-a trimis)…

Tratamentele psihiatrice pe care și le-a făcut în ultimii 2 ani (și începute sub alte forme în urmă cu 12-13 ani, înainte să formeze o familie cu mine) era normal să și le facă în taină, nu prin procese inventate, înscenări și scandal. Psihopatia precum și tulburarea Borderline descriu în clar formele avansate de minciună și înșelătorie, lipsa sentimentelor profunde, lipsa remușcărilor sau a preocupării privind consecințele negative, forme de iritabilitate crescută, comportamentul dramatic și imprevizibil cu emoții paroxistice asociate, disprețul constant pentru muncă și lipsa unui plan coerent de viață.

Cel mai regretabil însă este faptul că Angi și-a pus propriul copil drept „miză” al acestui război dovedit a fi o invenție proastă, expunandu-l astfel unor situații puțin obișnuite pentru vârsta lui. Le-am dus pe toate în picioare, iar Davin a avut chiar în paralel cu procesul și multe alte rezultate pozitive, specifice vârstei și talentului său muzical. Chiar deosebite!

Davin și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară. Însă, pentru a apăra stabilitatea locativă a copilului meu și sensul pozitiv al vieții lui, am fost nevoit să răspund în Instanță împotriva celei mai dragi ființe ale noastre.

Dacă îmi doream instabilitate și război, s-a văzut în timpul proceselor deschise împotriva mea că dețineam toate pârghiile să o înving, dar nu mi-am dorit să nimicesc un om drag mie și copilului meu, indiferent de răul deliberat pe care ea obișnuiește să-l facă și să nu o intereseze de consecințe (din nou, afirmația îi este textuală și se înregistra singură la Psiholog spunând asta).

Eu o voi susține în continuare și o voi sprijini cu orice are nevoie, așa cum am procedat în toți acești ani (chiar și în timpul procesului!). Greșesc oare 3 completuri de Judecători, Psihologi Judiciari, Protecția Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 Prim Procurori, 2 Procurori de caz, două Posturi de Poliție și numai Angelica Cadar are dreptate mințind în fața organelor judiciare și la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 2 ani?! Din câte se vede, toți oamenii abilitați AU DECIS UNITAR.

De-a lungul anilor, am avut de tolerat multe alte crize de gelozie și șantaj cu abandonul de familie ce o au avut-o pe „Micuța Kamizake” drept factor declanșator. Își revenea repede, la fel cum și pornea pe panta descendentă. După multe forme de comportament uneltitor și sabotor la adresa mediului familial, am răspuns doar prin 3 certuri vocale (toate în 2017), după ce trecuseră 10 ani în care am îndurat cu loialitate, credință și stoicism „să înfigă în mine piunezele trecutului ei pe care nu mai avea loc să le înfigă în propria persoană” (afirmația îi aparține în integralitate).

Totul am tolerat pentru a oferi șanse reale schimbării în bine și ca Davin să aibă alături ambii părinți în etapele creșterii și dezvoltării lui, în condițiile în care îmi vedeam mai departe de aspectele progresiste ale mersului familiei și familiei muzicale, iar copilul avea prea puțin habar despre vechile probleme ale mamei ei, fiindcă noi ne rezolvam dizarmoniile în scris sau în discuții purtate aproape în șoaptă (conform dovezilor prezentate în Instanță). După ce își depășea episoadele furtunoase, Angi putea să fie și pe ”programul bine” o perioadă… Până la urmatoarea prognoză a vremii.

Printre concerte, investiții, construit case și studio, alcătuit un colectiv formidabil de prieteni de nădejde, ajutat oameni în situații limită (chiar și pe cei nerecunoscători și profitori din cadrul familiei extinse), joacă efervescentă și multe vacanțe (foarte multe vacanțe), cam așa a arătat viața mea și a lui Davin în ultimii 10 ani. Cu siguranță, următorii 10 vor fi sub spectrul unor nuanțe ce-mi vor servi drept ghid în urma tuturor bucuriilor trăite și a învățămintelor trase. Davin va crește ca fiind un om corect, precaut și bun.

Fundamental este că Davin rămâne acasă și își va continua traiectul ascendent pe care l-am definitivat pentru el prin iubire, prevenție și educație fără pic de severitate, direcție ce a îmbrățișat-o cu entuziasm și bucurie încă din fragedă copilărie. Din acest moment, când situația juridică a lui Davin este lămurită, doar timpul și măsurile reparatorii temeinice și compensatorii pot oferi răspunsuri și direcții favorabile”, a declarat Călin Geambașu pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×