Cadavru descoperit într-o pădure din Timișoara. Câțiva bicicliști au observat trupul neînsuflețit

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 21:27
Cadavru descoperit într-o pădure din Timișoara. Câțiva bicicliști au observat trupul neînsuflețit GALERIE FOTO
Un bărbat a fost descoperit spânzurat într-o pădure de lângă Timișoara. Sursa foto - opiniatimișoarei.ro

Cadavru descoperit într-o pădure din Timișoara. Mai mulți tineri au plecat să dea o tură cu biciletele pe lângă pădurea Verde de la marginea orașului, dar pe traseu au avut parte de o întâmplare cu adevărat șocantă. Aflați în apropiere de Giarmata Vii, bicicliștii au observat ceva ciudat între copaci. Tinerii s-au apropiat si atunci si-au dat seama ca în fața lor era un cadavru atarnat de crengi. Era vorba de un barbat care a ales să-și pună capăt zilelor.

Cadavru descoperit într-o pădure din Timișoara

Imediat aceștia au sunat la numărul de urgență, 112, și au anunțat grozăvia. Nu a mai durat mult până când la fața locului și-au făcut apariția autoritățile. In padure au ajuns rapid pompieri si politisti, care au inceput cercetarile. Oamenii legii l-au identificat pe barbatul spanzurat. Avea 38 de ani, era din Timisoara si fusese dat disparut de familie in urma cu 3 zile. Potrivit oficialilor, pe corpul său nu s-au observat urme de violență.

Oamenii legii au tras o concluzie preliminară că este vorba mai mult ca sigur despre o sinucidere. Polițiștii continuă acum cercetările pentru a stabili ce l-a împins pe bărbat să-și ia viața. Acesta era divortat si avea o fetita. „Am fost alertați de către un grup de bicicliști care se aflau în apropiere de Giarmata Vii cu privire la cadavrul unui bărbat. Aceștia l-au descoperit spânzurat și au sunat imediat la autorități.

Câțiva bicicliști au observat trupul neînsuflețit

Am luat decizia să trimitem la fața locului mai multe echipaje de intervenție. Din păcate medicii n-au avut ce face decât să constate decesul bărbatului, unul care survenise în urmă cu ceva timp. Anchetatorii au cercetat locul și au verificat mai multe detalii. Toate indiciile duc către o sinucidere, dar nu excludem deocamdtă și o alte posibilitate.

Vom continua să cercetăm și să descoperim cu exactitate ce anume a dus la moartea acestui bărbat. Între timp, a fost identificat și familia lui anunțată”, au transmis reprezentanții ISU Timiș

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×