Bunicul Luizei Melencu a recunoscut-o pe adolescentă în fotografia pe care a arătat-o Alexandru Cumpănașu. „Sută la sută e ea”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 21:29
Bunicul Luizei Melencu a recunoscut-o pe adolescentă în fotografia pe care a arătat-o Alexandru Cumpănașu. „Sută la sută e ea” GALERIE FOTO
Bunicul Luizei Melencu este convins că fata trăiește. Sursa foto - facebook

Bunicul Luizei Melencu a recunoscut-o pe adolescentă în fotografia pe care a arătat-o Alexandru Cumpănașu. Acesta e convins că nepoata lui este cea din poze. „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta. Bărbatul spune că nu a putut să-i distingă voce Luizei din înregistrările pe care le-a auzit, dar acum e ferm convins că nepoata lui este în viață

Bunicul Luizei Melencu a recunoscut-o pe adolescentă în fotografia pe care a arătat-o Alexandru Cumpănașu

„Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza.(…) Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local”, a declarat bunicul Luizei.

Acesta spune că fotografiile și filmul ar fi fost făcute săptămâna trecută, în Italia. Bunicul Luizei Melencu crede că doar părul nepoatei sale este schimbat, aceasta fiind vopsită brunet. „Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine. Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată”, a spus bunicul.

Cumpănașu, anunțul bombă în cazul Luizei Melencu

Alexandru Cumpănaşu a fost cel care a anunţat că a găsit-o pe Luiza Melencu. „Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat în viața mea.

Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×