DIICOT, reacție promptă după anunțul că Luiza Melencu ar fi în viață! „Nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 20:55
DIICOT, reacție promptă după anunțul că Luiza Melencu ar fi în viață! „Nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu” GALERIE FOTO
Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie. Sursa foto - facebook

DIICOT a avut o reacție promptă după anunțul făcut de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, conform căruia adolescenta ar fi în viață. Astfel, DIICOT a transmis că în acest moment pe niciun canal legal de cooperare internațională nu există nici măcar un indiciu care să condusă înspre datele prezentate de candidatul la alegerile prezidențiale. Precizarea a venit la doar câteva minute după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe fată în viață.

DIICOT, reacție promptă după anunțul că Luiza Melencu ar fi în viață!

„Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu”, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT, atunci când a fost chestionată despre posibilitatea ca Luiza Melencu să fie în viață.

Vă readucem aminte că Alexandru Cumpănașu a declarat în exclusivitate la Antena 3, că Luiza Melencu ar fi fost găsită de investigatorii săi în Italia. Mai mult decât atât, și mama Luizei a afirmat că din imaginile pe care le-a văzut sunt mari șanse ca fata să fie într-adevăr fiica sa. ”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat.

Cumpănașu a anunțat că Luiza Melencu este în viață

În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat în viața mea. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei.

Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×