Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live pe facebook, înainte de alegeri: „Când vă treziți la realitate?!” Video

Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live pe facebook, înainte de alegeri: „Când vă treziți la realitate?!” Video
Alexandru Cumpănașu, dezlănțuit într-un live de pe facebook *foto: captură facebook

Candidatul la alegerile prezidențiale Alexandru Cumpănașu șochează în continuare prin videoclipurile live pe care le face pe contul său de facebook. Fostul jurnalist care s-a remarcat în special după cazul crimei de la Caracal, în care s-a numărat printre victime și Alexandra Măceșanu, fiica vărului său, a avut o reacție necontrolată într-o intervenție pe facebook, în care pare că vorbea despre unul dintre contracandidații săi la alegerile prezidențiale, Viorel Cataramă, cel despre care CNSAS a scris recent că este fost informator al Securității.

Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live pe facebook care s-a viralizat pe internet

Cu o zi înainte de startul votului din Diaspora pentru alegerile prezidențiale din acest an, plebiscit care se va desfășura în afara țării pe toată durata weekend-ului, Alexandru Cumpănașu a continuat cu seria live-urilor sale pe facebook în care vorbește cu simpatizanții săi. De data aceasta, candidatul la alegerile prezidențiale a făcut referire la ultimele zvonuri care îi privesc pe doi dintre candidații săi.

În ceea ce privește noile informații cu privire la Viorel Cataramă, Alexandru Cumpănașu a urlat în live-ul de pe facebook „Viorel Cataramă… Păi ăsta a înființat partidul liberal în România, securistul ăsta! Deci nu mai pot… Băi, românilor, când vă treziți la REALITATE?! Deci Partidul Național Liberal a fost înființat de Cataramă în 1990 și ăsta e securist!”, a țipat ca din gură de șarpe Alexandru Cumpănașu.

La cererea publicului, pun si aici clipul de campanie al lui Alexandru Cumpanasu. Era putin cam nervos, dar cine reuseste sa mai ramana zen in tara asta, cu atatea clanuri?

Gepostet von Camelia Tabacu am Freitag, 8. November 2019

Alexandru Cumpănașu: „Ce urmează să mai aflăm? Că Iohannis e gay?”

De asemenea, fostul jurnalist a vorbit și despre situația lui Ninel Peia, cel care a fost dat dispărut de către poliția din Cluj și care a fost găsit în cele din urmă, după ce a fost în pelerinaj la Mănăstirea Putna„Ninel Peia e pierdut de SPP… Ce mai urmează să află? Că Klaus Iohannis e gay? Iertați-mă, dar să fiu calm? Să fiu calm cu ce?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×