Bulgarul din Galați, suspect de covid-19, a vrut din nou să evadeze din spital! De data asta a fost prins când sărea gardul

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 16:34
Bulgarul din Galați, suspect de covid-19, a vrut din nou să evadeze din spital! De data asta a fost prins când sărea gardul
Bulgarul din Galați, suspect de covid-19, a vrut din nou să evadeze din Spital! *foto: institutiimedicale.ro

Bulgarul care a fost prins în timp ce a evadat de la un spital din Galați a recidivat! Bărbatul a fost prins de această dată de jandarmi în timp ce sărea gardul. Acesta încă nu știe dacă este infectat sau nu cu Covid-19, dar cu siguranță urmează să își ia o amendă drastică pentru faptul că a vrut să scape din carantină.

Bulgarul din Galați a vrut să fugă din nou din carantină

Bulgarul care se afla la un hotel din Galați și care a vrut să fugă miercuri din carantină a încercat încă o dată să scape de autoizolare.

De această dată bărbatul a spart geamul de la camera de spital în care stătea, a fugit în curtea unității medicale și a fost prins de jandarmi în timp ce sărea gardul, arată Digi 24 tv.

Reamintim că marți seara, Secţia 5 Poliţie din Galați a fost sesizată, prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galaţi, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă.

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului şi a găsit un bărbat de 27 de ani, din Bulgaria, care a declarat că s-a cazat la hotel de puţin timp, după ce a sosit din Republica Moldova. Ambulanţa sosită la faţa locului l-a transportat la Spitalul de Boli Infecţioase pentru investigaţii.

Prima dată când a vrut să evadeze, bulgarul a fost prins într-un maxi

A doua zi, miercuri, poliția a fost sesizată despre faptul că bulgarul a fugit din spital. Oamenii legii au descoperit că pacientul a tăiat plasa de protecţie de la geamul încăperii în care era izolat şi a dispărut.

După aproximativ 15 minute, poliţiştii l-au depistat la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz care se îndrepta spre București. A fost transportat din nou la spital şi, ulterior, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În urma incidentului, şapte persoane au fost internate într-un centru de carantină din Galaţi. Este vorba despre pasagerii şi şoferul microbuzului în care s-a urcat bulgarul, în tentativa sa de a fugi din România.

Deocamdată bulgarul a fost testat să se vadă dacă este infectat cu covid-19. Încă nu se știe dacă e negativ sau pozitiv. Însă, dacă are coronavirus, atunci riscă o pedeapsă chiar mai mare, dacă ținem cont de noile reglementări ale autorităților cu privire la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×