Un cetățean bulgar a fugit din izolare! Polițiștii l-au găsit într-un microbuz care venea la București

Marian Popovici  
înStiri de ultima ora
18/03/2020, 19:00
Un cetățean bulgar a fugit din izolare! Polițiștii l-au găsit într-un microbuz care venea la București
Un cetățean bulgar a fugit din izolare! Polițiștii l-au găsit într-un microbuz care venea la București

Un cetățean bulgar a fugit din izolare, unde se afla la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. Bărbatul ar fi tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii în care era izolat și a fugit. După un sfert de oră polițiștii l-au găsit într-un microbuz care venea la București. 

Un cetățean bulgar a fugit din izolare! A declarat că a venit din Republica Moldova

Povestea are accente de telenovelă. Bulgarul a fost cazat la un hotel din Galați și în seara de 17 martie personalul a sunat la ambulanță pentru că o persoană se simțea rău și avea simptome de gripă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Au ajuns la fața locului un echipaj de poliție și de ambulanță, conform ziuaconstanta.ro. Bulgarul le-a declarat oamenilor legii că a venit din Republica Moldova. El a fost preluat de ambulanță și dus la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații suplimentare.

Bulgarul s-a ales cu dosar penal!

Însă, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15:00, bulgarul ar fi tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii în care era izolat și a fugit. Polițiștii l-au dat în urmărire și după 15 minute l-au găsit într-un microbuz cu destinația București.

A fost readus la spital și polițiștii urmează să îi facă dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Cel mai probabil, cetăţeanul bulgar se va alege cu o amendă usturătoare pentru că a încercat să iasă din izolare.

România are 260 de cazuri confirmate de coronavirus

În microbuz au mai fost alţi 6 pasageri plus şoferul. Toţi au fost transportaţi într-un centru de carantină, conform IPJ Galaţi.

România are până în acest moment 260 de cazuri confirmate de coronavirus. Este o creştere de 14 cazuri faţă de numărul anunţat dimineaţa, 246, după cum urmează: 7 în București, 3 în Brașov, 2 în Constanța, câte unul în Maramureș și Dolj.

Preşedintele României a decretat starea de urgenţă care se va încheia pe data de 14 aprilie. Şcolile şi universităţile vor rămâne închise până la finalul sărbătorilor Pascale, iar oamenilor li se recomandă să evite aglomeraţia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×