Brigitte și Florin Pastramă, în pragul divorțului? Ce-i mai ține împreună

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 10:06
Brigitte și Florin Pastramă, în pragul divorțului? Ce-i mai ține împreună
Brigitte și Florin Pastramă, în pragul divorțului? Ce-i mai ține împreună. Sursa foto: Instagram.com

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în cadrul show-ului „Ferma. Un nou început” de la Pro TV, dar iată că la un an de la căsătorie cei doi par că nu se mai înțeleg și se află în pragul divorțului. Afacerile pe care cuplul pe are împreună sunt singurele care mai țin cuplul legat.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, pe punctul de a divorța. Ce se întâmplă în relația lor

A trecut aproape un an de când Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu, dar se pare că între ei lucrurile nu mai merg cum trebuie. Planurile cuplului s-au schimbat radical în ultima vreme și de la gândul conceperii unui copil, iată că au ajuns aproape de despărțire.

Mai mulți apropiați ai celor doi au mărturisit că relația lor amoroasă este în clipa de față doar de fațadă, tot ce-i mai leagă fiind afacerile. Se pare că acesta este și motivul pentru care Florin Pastramă a scos la vânzare șaormeria achiziționată din banii iubitei sale.

„Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț”, a spus o persoană apropiată cuplului, relatează cancan.ro

Brigitte și omul de afaceri, un cuplu doar de ochii lumii

Brigitte și Florin Pastramă au trecut peste multe obstacole și greutăți în ultimul an, dar au reușit să rămână împreună până acum când se pare că drumurile lor sunt tot mai aproape de a se despărți.

Cei doi oameni de afaceri pozează în continuare în cuplul perfect, dar se pare că adevărul este cu totul altul.

„Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”a completat sursa citată mai devreme.

Data de 27 mai 2019 a fost una de vis pentru Brigitte și omul de afaceri care au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă de la primăria din Voluntari.

Câteva zile mai târziu, pe 7 iulie, cuplul a avut parte de o nuntă fabuloasă, iar invitații au petrecut la un salon de lux din București.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×