Ce au scos la vânzare pe OLX Brigitte și Florin Pastramă. E clar că i-a lovit criza din plin!

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 21:25
Ce au scos la vânzare pe OLX Brigitte și Florin Pastramă. E clar că i-a lovit criza din plin!
Brigitte Pastramă și-a scos shaormeria la vânzare pe OLX. Sursa foto: Instagram

Brigitte și Florin Pastramă nu o duc foarte bine din punct de vedere profesional. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase și-a scos la vânzare shaormeria pe OLX, după ce toate restaurantele și fast-food-urile au fost închise de criza coronavirusului.

Brigitte și Florin Pastramă au scos shaormeria la vânzare

Prețul la care scoate fast-food-ul la vânzare, conform anunțului postat pe OLX, este de 57.000 de euro.

Brigitte nu duce lipsă de bani, căci soțul ei, Florin Pastramă, reușește să vândă case și terenuri chiar și în pandemie, deci resurse financiare au. A ales să vândă shaormeria gândindu-se că nu mai are niciun rost să o mai țină, mai ales că nu se știe ce se va întâmpla pe viitor cu astfel de afaceri având în vedere situația prin care trecem de mai bine de două luni.

„Vând afacere la cheie cu văd format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producție inox, grătar trifazic, congelator vertical, mașina cafea fișe, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video și alarmă. Spațiul are contract de închiriere 10 ani / 900€/lună”, sună anunțul de pe OLX al brunetei.

Cuplul Pastramă, salvat de afacerile imobiliare

De când l-a cunoscut pe Florin în emisiunea Ferma vedetelor, Brigitte a început tot felul de afaceri. Singurul domeniu care le oferă în continuare o sursă bună de existență este cel imobiliar, unde soțul vedetei este priceput.

Florin este foarte fericit să împartă totul cu Brigitte, atât eșecurile cât și succesele și spune că i-a oferit mai mult decât o situație financiară confortabilă, și anume liniștea care îi lipsea.

„Eu i-am oferit lui Brigitte ce îi lipsea, liniștea sufletească. Bărbați sunt o mie și mai frumoși ca mine. Și trebuie să lași de la tine în momentul în care Brigitte este mai impulsivă, dar acum nu mai este. Eu la Brigitte am descoperit un suflet de aur. Am tot ce îmi doresc, am tot ce îmi trebuie acasă. Noi avem totul împreună, avem aceleași parole”, a declarat recent Pastramă.

brigitte pastramă
Anunțul de pe OLX postat de Brigitte Pastramă
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×