De unde fac Brigitte Sfăt și Florin Pastramă rost de bani după ce afacerea brunetei a căzut la pământ

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/04/2020, 12:34
De unde fac Brigitte Sfăt și Florin Pastramă rost de bani după ce afacerea brunetei a căzut la pământ
Brigitte Sfăt o duce bine pe vreme de pandemie datorită lui Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au de suferit din cauza pandemiei de coronavirus și asta pentru că afacerile celor doi nu mai funcționează de când cu măsurile de restricție. Cu toate astea, Florin a făcur rost de bani salvând economia familiei.

Brigitte Sfăt, salvată de Florin Pastramă. Shaormeria brunetei, închisă de două săptămâni

Cei doi au vorbit despre perioada dificilă în care se află, shaormeria deținută de fosta nevastă a lui Ilie Năstase fiind închisă de mai bine de două săptămâni, așa cum sunt multe afaceri în România.

Norocul celor doi este că se au unul pe altul, ba chiar sunt foarte fericiți cu puținul pe care îl au și, se pare, că au descoperit secretul unui trai armonios.

Florin a declarat la Antena Stars că i-a oferit lui Brigitte ceea ce îi lipsea cel mai mult, și anume liniștea sufletească. Bruneta a recunoscut că fostul concurent de la Ferma vedetelor a reușit să o îmbrobodească și a spus că este, de departe, cea mai frumoasă relație pe care a avut-o până acum.

Florin: „I-am oferit lui Brigitte ce îi lipsea”

Brigitte a spus că tot Florin a scos situația dramatică din punct de vedere financiar la liman, reușind să vândă o casă taman acum, în timpul crizei.

„Mie mi s-au închis toate punctele de lucru, dar noroc cu Florin că a vândut o casă, acum, pe timp de criză. Toată lumea vrea să cumpere case. Am un apartament care este închiriat la o familie, dar în rest mi s-au oprit toate afacerile. Dar niciodată nu am ținut cont de cine aduce banii în casă”, a mărturisit Brigitte Sfăt.

„Eu i-am oferit lui Brigitte ce îi lipsea, liniștea sufletească. Bărbați sunt o mie și mai frumoși ca mine. Și trebuie să lași de la tine în momentul în care Brigitte este mai impulsivă, dar acum nu mai este. Eu la Brigitte am descoperit un suflet de aur. Am tot ce îmi doresc, am tot ce îmi trebuie acasă. Noi avem totul împreună, avem aceleași parole”, a spus Florin despre relația cu afacerista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×