Brigitte și Florin Pastramă, impresionați de cazul unui bătrân rămas fără adăpost! Cei doi soți i-au sărit imediat în ajutor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/03/2020, 10:18
Brigitte și Florin Pastramă, impresionați de cazul unui bătrân rămas fără adăpost! Cei doi soți i-au sărit imediat în ajutor
Brigitte și Florin Pastramă au sărit în ajutorul unui bătrân rămas fără adăpost. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă viața luxoasă de care se bucură le-a atras nenumărate critici de-a lungul timpului, Brigitte și Florin Pastramă le demonstrează încă o dată răuvoitorilor că afirmațiile lor nu sunt deloc justificate. Asta pentru că fericitul cuplu le sare întotdeauna în ajutor celor aflați în nevoie, dovadă fiind gestul emoționant cu care i-au făcut viața mai frumoasă unui bătrân rămas fără adăpost.

Brigitte și Florin Pastramă i-au sărit în ajutor lui Nea Petrică, un bătrânel rămas fără adăpost

Totul s-a petrecut miercuri, chiar de Bunavestire, când în preajma fastfood-ului pe care cei doi îndrăgostiți îl dețin în zona Fundeni din Capitală și-a făcut apariția Nea Petrică, un bătrânel în vârstă de 78 de ani. Nemâncat și tremurând de frig, acesta căuta un strop de omenie din partea celor care lucrau la magazinele rămase deschise.

Spre norocul său, în cale i-a ieșit Brigitte, iar frumoasa brunetă, emoționată până la lacrimi de povestea bărbatului, nu a ezitat să-i ofere o masă caldă și un acoperiș deasupra capului, mai ales că persoanele vârstnice nu mai pot umbla pe străzi după ora 13:00, conform măsurilor anunțate de autorități. Întreaga întâmplare a fost povestită chiar de vedetă, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Brigitte și Florin Pastramă, gest superb pentru un bătrânel alungat de propria nepoată

Ieri seară (n.r. miercuri), am zărit prin geam un bătrânel sprijinit într-un baston, ce ducea în brațe o pătură roșie și o punguță albă. M-am uitat atent, deoarece știam că, conform noului decret, persoanele peste 65 de ani nu au voie să iasă din casă după ora 13.00.

Bătea la ușile magazinelor, care încă nu și-au suspendat activitatea, dar nimeni nu-l băga în seamă. Cu lacrimi în ochi, mi-a spus că îi este frig și vrea doar să-și odihnească puțin picioarele într-un loc. Apoi a spus că nepoata lui l-a bătut și l-a scos din casă.

Soacra i-a încălzit mâncare și i-a pus o pernă și lenjerie, o geacă groasă, i-am pus o salteluță, scaune, un calorifer. Mâine aduc un radio. Nu este apă acolo, dar cred că e mai mult decât sub cerul liber”, a scris Brigitte pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×