Brigitte şi Florin Pastramă, realizaţi din punct de vedere financiar. Ce îşi doreşte fericitul cuplu acum. „Muncim la un bebe”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 09:03
Brigitte şi Florin Pastramă, realizaţi din punct de vedere financiar. Ce îşi doreşte fericitul cuplu acum. „Muncim la un bebe”
Brigitte şi Florin Pastramă, realizaţi din punct de vedere financiar

Brigitte Pastramă a vorbit despre bani. Frumoasa brunetă a dat detalii despre ultima afacere în care s-a implicat alături de soţul său Florin Pastramă. Cei doi îndrăgostiţi au deschis în Bucureşti o shaormerie.

Brigitte şi Florin Pastramă şi-a deschis shaormerie

Brigitte Sfăt, fost soţie a lui Ilie Năstase, are succes în afaceri. De-a lungul timpului vedeta a făcut bani din afaceri care mai de care. Bruneta a făcut bani din restaurante, cluburi, dar şi din vânzarea de haine de firmă.

Ultima afacere pe care Brigitte a pus-o la punct, în parteneriat cu iubitul său Florin Pastramă, este o shaormerie. Afacerea pusă la cale de cei doi se bucură deja de un real succes.

Prima afacere a fost un restaurant. Un restaurant la Timişoara care este închis în momentul de faţă. Mai am încă spaţiul.

Cum a făcut bani Brigitte Pastramă

Am avut două cluburi în tinereţe, apoi un salon de înfrumuseţare, iar aici în Bucureşti prima dată un teren sintetic de fotbal.

Apoi, apoi un castel de evenimente pentru petreceri de copii, apoi un magazin de haine pe care l-am închis şi o firmă de logistică şi uite acum împreună cu Florin primul nostru business împreună, pentru că am renovat aici spaţiul lui„, a spus frumoasa brunetă.

Acum, ţinând cont că din punct de vedere financiar o duc bine, cuplul Brigitte şi Florin Pastramă îşi doresc un copil. „Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine.

Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe.

Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii„, a mărturisit Florin Pastramă în cadrul emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×