Emil Rengle și-a îndeplinit visul la doi ani de când a câștigat Românii au talent. Și-a deschis o super afacere

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/01/2020, 15:59
Emil Rengle și-a îndeplinit visul la doi ani de când a câștigat Românii au talent. Și-a deschis o super afacere
Emil Rengle intră în lumea afacerilor. Își deschide școală de dans. Sursa foto: Facebook

Emil Rengle este în culmea fericirii! Cunoscutul dansator și coregraf, câștigător al concursului Românii au Talent în sezonul cu numărul opt, și-a văzut în sfârșit cel mai arzător vis al său devenind realitate, acela de a pătrunde cu succes în lumea afacerilor. Și nu oricum, ci printr-un proiect special, la care s-a angajat de mai bine de doi ani.

Emil Rengle își deschide școală de dans în orașul său natal

Concret, este vorba despre NOW, noua școală de dans pe care tânărul de 29 de ani o va deschide în scurt timp, chiar în Oradea, orașul său natal. Mândru nevoie mare, Emil așteaptă acum ca toți cei care își doresc să învețe mișcările care l-au făcut celebru. Dincolo de marele premiu al celui mai urmărit show de talente din țara noastră, acesta  a colaborat cu artiști de renume internațional, precum Lil Wayne, Katy Perry şi Fifth Harmony.

Dacă tot a venit vorba despre cariera impresionantă pe care coregraful a reușit să o clădească încă de la o vârstă relativ fragedă, trebuie spus că marele merit îi aparține mamei sale. La 7 ani, mama m-a luat de mână și m-a înscris la primele mele cursuri de dans. Acum, la aproape 23 de ani distanță, îmi dau seama că nu există oră sau zi din viață în care să nu-i mulțumesc pentru asta”, a dezvăluit Emil Rengle într-un interviu acordat recent.

Și tot acum îmi dau seama că tot ceea ce am învățat despre mine însumi, despre oameni, despre viață, despre iubire se datorează dansului. Dansul m-a învățat despre disciplină, despre sănătatea mișcării, despre responsabilitate, despre respect, despre comunicare non-verbală, despre iubire necondiționată și despre curgere lină prin viață.

Tot ceea ce sunt și împărtășesc astăzi lumii a început aici, în Oradea, când am intrat într-o sală de dans ca să încep ceva ce avea să devină dragostea vieții mele. Abia aștept data de 8 Februarie, să mă întâlnesc cu orădenii și să îi introduc în lumea fantastică pe care dansul o are de oferit!” a mai spus tânărul dansator și coregraf.

Nu a cheltuit banii câștigați la Românii au Talent: „Îmi doresc să îi investesc în ceva ce mă face cu adevărat fericit”

Dacă vă întrebați ce a făcut Emil Rengle cu banii câștigați la Românii au Talent, ei bine trebuie să știți că orădeanul Emil Rengle este un tip extrem de chibzuit. În ciuda stilului excentric pe care îl afișează de fiecare dată, dansatorul nu s-a atins până acum de niciun euro din cei 120.000 câștigați în urma show-ului de talente.

Banii câștigați sunt încă într-un cont, puși deoparte, îmi doresc ca, la un moment dat, să investesc acești bani în ceva ce mă face cu adevărat fericit. S-ar putea ca asta să fie o locuință aici, în România. Deocamdată nu am avut timp să fac acest pas, dar toate la timpul lor”, a declarat coregraful care în urmă cu doi ani impresiona telespectatorii cu dansurile sale pe tocuri.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×