Brigitte Sfăt va deveni mămică! Anunțul a fost făcut chiar de Florin Pastramă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 17:36
Brigitte Sfăt va deveni mămică! Anunțul a fost făcut chiar de Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă în ultimele zile a umblat vorba prin târg că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-ar gândi foarte serios să pună capăt căsniciei, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și chiar se pregătesc să primească un nou membru în sânul familiei lor. Asta pentru că fosta soție a lui Ilie Năstase este însărcinată în câteva luni.

Brigitte Sfăt va aduce pe lume primul copil. Vestea a fost dată chiar de soțul său

Anunțul a fost făcut chiar de partenerul său de viață, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. Deși frumoasa brunetă și-ar fi dorit să păstreze secretul până când sarcina va deveni imposibil de ascuns, omul de afaceri n-a mai putut rezista tentației de a împărtăși fericita veste tuturor telespectatorilor.

De ce ai spus? N-am zis că anunțăm mai încolo, pe la cinci- șase luni?”, l-a „mustrat” Brigitte pe Florin Pastramă în direct. „Conflictul” a fost aplanat, însă, imediat, datorită intervenției prezentatorului TV, care a ținut să-l pregătească pe viitorul tătic pentru momentul în care își va strânge băiețelul sau fetița la piept. Nu de alta, dar a trecut deja de două ori prin aceste clipe magice alături de soția sa, Andra.

Vestea că Florin Pastramă și Brigitte Sfăt ar fi în pragul divorțului a ajuns și la urechile Ralucăi Podea

Vestea că vor deveni părinți a venit cum nu se putea mai bine, în condițiile în care toată lumea dădea ca sigură despărțirea lor. Inclusiv Raluca Podea, fosta iubită a lui Pastramă este convinsă că mariajul celor doi nu va mai rezista pentru mult timp.

Gurile rele susțin că restaurantul de tip fast-food pe care îl dețin împreună ar fi singurul lucru ce îi mai leagă pe Brigitte și partenerul său. Ba mai mult, aparițiile lor publice sunt văzute drept un paravan menit să țină problemele din căminul conjugal departe de ochii curioșilor.

Nu trebuie să fii Nostradamus ca să prezici divorțul lor. Cred că le expiră și contractul …au făcut anul de când au ieșit de la Fermă. Dacă e așa, sper să finalizeze totul în termeni amiabili. Eu oricum nu vreau să mă implic în mocirla lor”, a pus paie pe foc și frumoasa blondină cu care omul de afaceri era logodit până nu demult.

Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă.

Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”, a dezvăluit și o sursă din anturajul cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×