Brigitte îi răspunde Magdei Vasiliu, după ce i-a criticat relația cu Florin Pastramă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/07/2019, 14:59
Brigitte îi răspunde Magdei Vasiliu, după ce i-a criticat relația cu Florin Pastramă
Soția lui Florin Pastramă, Brigitte, nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica Magdei Vasiliu Sursa foto: Facebook

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a avut mai multe replici dure la adresa cuplului Brigitte și Florin Pastramă după ce aceștia au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV. Brigitte Sfăt nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat răspunsul Magdei Vasiliu.

Brigitte Pastramă i-a dat replica Magdei Vasiliu

După ce Magda Vasiliu a scris pe pagina sa de socializare un mesaj care îi avea în prim-plan pe soții Pastramă, Brigitte nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replica. Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase s-a supărat foarte tare când a văzut ce s-a scris la adresa ei și a noului ei soț Florin Pastramă. Brigitte i-a dat imediat replica fostei prezentatoare. Tot schimbul de replici a avut loc pe Facebook.

„Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, și-mi plac enorm de mult evenimentele cu ștaif. Și eu, și sotul meu, ne permitem să ne îmbrăcăm și încălțăm și chiar să organizăm o nunta de peste 100.000 €.”, a spus actuala doamnă Pastramă.

„Uneori opulența chiar nu este falsă, așa cum crezi. Și poate proștii ăia așa cum ne numești au terminat și o facultate, gen dreptul – Florin sau vreo două- eu…”, a mai scris soția lui Florin Pastramă. Fosta doamnă Năstase a venit și cu ”un sfat”  pentru fosta prezentatoare. „Îți sugerez înainte să arunci cu apelative gratuite să te documentezi măcar puțin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil”, a încheiat Brigitte mesajul de pe contul de socializare.

Brigitte Sfăt a fost criticată dur de Magda Vasiliu
Magda Vasiliu i-a ”atacat” pe Brigitte și Florin Pastramă după ce i-a văzut cum vorbeau la tv
Sursa foto: click.ro

Ce a scris Magda Vasiliu despre căsnicia soții Pastramă

Magda Vasiliu i-a văzut pe Briggite Sfăt și noul ei soț Florin Pastramă în cadrul unei emisiuni tv și a rămas uimită de limbajul pe care îl folosesc cei doi în relația de cuplu. Ulterior, fosta prezentatoare tv a scris un mesaj dur pe contul său de Facebook despre modul în care se comportă cuplul Brigitte – Florin Pastramă.

„Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță… Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…”, a scris fosta prezentatoare.

„Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali… Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun ”oamenii ăștia chiar există”…Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok. Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania….Dar, oamenii chiar există…”, a continuat Magda Vasiliu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×