Adriana Bahmuțeanu o critică pe Magda Vasiliu pentru comentariile acesteia despre Pastramă și Brigitte: “Ce o fi apucat-o?”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 16:14
Adriana Bahmuțeanu o critică pe Magda Vasiliu pentru comentariile acesteia despre Pastramă și Brigitte: “Ce o fi apucat-o?”
Adriana Bahmuțeanu a criticat-o pe Magda Vasiliu. Sursa foto: ziare.com

Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție după ce Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, pe care i-a jignit într-o postare pe Facebook. Bahmu s-a luat la rândul ei de fosta prezentatoare de știri de la Prima TV și nu înțelege ce a apucat-o să comenteze despre cei doi iubăreți, mai ales că nu a interacționat niciodată cu ei.

Adriana Bahmuțeanu îi amintește Magdei Vasiliu de băiețelul bolnav

Adriana a fost surprinsă de cuvintele pe care le-a scris Magda Vasiliu despre cei doi și a reamintit că are un copil bolnav și că, din cauza greutăților prin care a trecut, ar fi trebuit să fie mai empatică, nu să eticheteze sau să jignească oamenii. În postarea ei, Magda a scris că Florin Pastramă și Brigitte Sfăt formează un cuplu ridicol și că sunt extrem de penibili.

Adriana a scris că Magda ar trebui să înțeleagă că nu toți oamenii sunt la fel, iar două persoane care se iubesc nu ar trebui criticate pentru asta. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mai scris că iubirea trebuie aplaudată indiferent cum s-ar manifesta și despre ce persoane este vorba, făcând referire aici, evident, la cei doi faimoși care s-au cunoscut în timpul filmărilor la reality-show-ul Ferma de la PRO TV.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au cunoscut la Ferma. Sursa foto: unica.ro

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă ca bățu-n baltă”

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă ca bățu-n baltă!!! Ce-o fi apucat-o, nu știu, mai ales că Magda, o persoană greu încercată de viață și boala băiețelului ei, ar fi trebuit să fie empatică, sensibilă și în niciun caz să pună etichete sau să judece persoane pe care nu le cunoaște personal sau de care n-a auzit decât la jurnalele de știri.

Până la urmă, nu suntem toți la fel, nu vorbim, nu ne comportam și nu ne imbrăcăm la fel, iar dragostea, indiferent de cât de mult ar dura ea sau nu, merită aplaudată!!! N-am înțeles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au îndrăgostit, trăiesc o viață de lux și se mai ciondănesc, ca în orice cuplu!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×