Magda Vasiliu îi atacă pe Brigitte și Florin Pastramă: „Cel mai stupid cuplu”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
27/06/2019, 15:11
Magda Vasiliu îi atacă pe Brigitte și Florin Pastramă: „Cel mai stupid cuplu”
Mesaj răvășitor de la Magda Vasiliu, după moartea fiicei lui Luis Enrique

Magda Vasiliu nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă reacțiile sale tind adesea să stârnească numeroase controverse. De data aceasta, „victimele” sale sunt Brigitte și Florin Pastramă, cea mai recentă pereche din showbiz-ul românesc.

Ce spune Magda Vasiliu despre Brigitte și Florin Pastramă

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, îndrăgita prezentatoare TV și-a exprimat într-un mod cât se poate de franc opinia asupra unuia dintre cele mai controversate cupluri din peisajul monden autohton.

Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță… Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…” , a scris Magda Vasiliu pe contul personal de Facebook.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. Sursa foto: protv.ro
Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. Sursa foto: protv.ro

Nici avocata lui Radu Mazăre nu a scăpat de ironiile știristei

Totodată, fosta prezentatoare a jurnalului de la Prima TV a lansat un atac dur la adresa avocatei lui Radu Mazăre, după modul în care aceasta a ales să se afișeze, chiar în timpul vizitei la penitenciarul Rahova, unde este încarcerat clientul său.

Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun”oamenii ăștia chiar există”… Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok”a conchis Magda Vasiliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×