Brigitte este însărcinată! De ce se ascunde soția lui Florin Pastramă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/07/2019, 15:47
Brigitte este însărcinată! De ce se ascunde soția lui Florin Pastramă
Surse apropiate au declarat că Brigitte Pastramă este deja însărcinată, dar ascunde acest lucru Sursa foto: Instagram

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la începutul acestui an în cadrul emisiunii ”Ferma – Un nou început”, de la Pro TV. Cei doi au făcut o nuntă pe repede înainte și surse apropiate cuplului au șușotit că ar avea un motiv serios să facă acest lucru. Brigitte se pare că este însărcinată. 

Brigitte Pastramă vrea un copil cu cel de-al patrulea soț

Nunta dintre Brigitte și Florin Pastramă a avut loc la doar o jumătate de an după ce doi s-au cunoscut și au început o relație. Surse apropiate celor doi îndrăgostiți au declarat că Brigitte a ascuns adevăratul motiv al acestei nunți rapide care a avut loc duminică, 7 iulie. Evenimentul a avut loc într-un decor de vis la complexul Magic Place care îi aparține lui Cristi Borcea. 

Brigitte Pastramă a declarat în repetate rânduri că vrea un copil cu Florin Pastramă. Surse apropiate au declarat pentru Click! că Brigitte e însărcinată, dar nu vrea să facă încă marele anunț. Deocamdată soția lui Florin Pastramă spune doar că face tratamente pentru o sarcină asistată. Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”. 

Brigitte și Florin Pastramă nu mai pleacă în luna de miere în Maldive așa cum și-ar fi dorit, ci stau mai pe lângă casă. „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcină asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, a declarat Brigitte. Se pare că în curând cei doi vor organiza un alt eveniment de mare anvergură, botezul bebelușului.

Soția lui Florin Pastramă este însărcinată
Brigitte, soția lui Florin Pastramă este însărcinată, dar nu vrea să recunoască acest lucru până nu vede cum decurge sarcina
Sursa foto: Instagram

Nunta lui Brigitte și Flori Pastramă a costat 93.000 de euro

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit religios duminică, 7 iulie, după ce pe 28 mai, cei doi au făcut cununia civilă. Evenimentul a fost organizat de prietena lui Brigitte, Oana Roman. Nunta spectaculoasă a costat aproximativ 100.000 de euro, iar cei 350 de invitați au fost încântați de meniu și tradițiile nuntașilor.

Florin Pastramă a trecut la religia soției sale, penticostală. Însă Brigitte nu a ținut cont de toate tradițiile religie sale, ba care le-a încălcat pe unele. Spre exemplu, penticostalii nu au voie să consume băuturi alcoolice, nu dansează, nu se fumează și nu se petrece după miezul nopții. Cei doi au ținut cont și de tradițiile ortodoxe: furatul miresei și aruncatul buchetului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×