Câți bani au cheltuit Brigitte și Florin Pastramă pentru nuntă. Suma este imensă

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 21:48
Câți bani au cheltuit Brigitte și Florin Pastramă pentru nuntă. Suma este imensă
Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă a costat 93.000 de euro. Cununia religioasă a avut duminică, 7 iulie Sursa foto: Facebook

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit religios duminica aceasta. Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase a vrut o nuntă ca-n povești și asta a și primit. Brigitte Pastramă a dezvăluit suma fabuloasă care a fost cheltuită pentru organizarea evenimentului.

Brigitte și Florin Pastramă nuntă de 93.000 de euro

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe platourile emisiunii ”Ferma – Un nou început”. La scurt timp după încheierea filmărilor cuplul s-a căsătorit civil. Ceremonia de la starea civilă a avut loc pe 28 mai. Duminică, pe 7 iulie cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Brigitte Pastramă a declarat că nunta nu a fost făcută pentru bani. Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță” fosta doamnă Sfăt a dezvăluit suma fabuloasă care s-a cheltuit pentru organizarea evenimentului. Este vorba de 93.000 de euro. „Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a mărturisit Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc un copil așa că cei doi au mers imediat după nuntă la medic. Aceștia vor să devină cât mai repede părinți. „Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a mai spus soția lui Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc un copil
Brigitte și Florin Pastramă vor pleca în luna de miere pe Coasta de Azur
Sursa foto: Facebook.com

Brigitte și Florin Pastramă vor pleca în luna de miere pe Coasta de Azur

Având în vedere faptul că Brigitte a efectuat o procedură pentru o naștere asistată luni dimineața, cuplul a ales să meargă în luna de miere aproape de casă. „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcina asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, a declara Brigitte pentru Click!.

Brigitte are doi copii din relațiile anterioare. Florin Pastramă a declarat că se înțelege foarte bine cu copii soției și că sunt ca și copiii lui. „M-am atașat foarte tare de copii și ei de mine, nu fac diferența că sunt ai lui Brigitte. Pentru mine, sunt copii, ca și nepoții mei – am cinci nepoți. Mă înțeleg eu mai bine cu copiii decât Brigitte.”, a spus Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×