Oana Roman, declarații în premieră despre nunta lui Brigitte și Florin Pastramă. Ce nu s-a știut despre eveniment

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 13:51
Oana Roman, declarații în premieră despre nunta lui Brigitte și Florin Pastramă. Ce nu s-a știut despre eveniment
Oana Roman a organizat nunta lui Brigitte Sfăt. Sursa foto: libertatea.ro

Oana Roman a vorbit despre nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă, eveniment monden care a avut loc weekend-ul trecut și la care fiica fostului premier Petre Roman a participat. Fosta prezentatoare de televiziune a spus ce nu s-a văzut pe micul ecran de la nunta fostei neveste a lui Ilie Năstase.

Oana Roman a organizat nunta lui Brigitte Pastramă

Oana a spus că trebuia să se pregătească temeinic pentru acest eveniment căci s-a știut de la bun început că va fi unul mediatizat. Pentru fiica lui Petre Roman, participarea la nunta fostei concurente a reality-show-ului Ferma vedetelor de la PRO TV a fost o provocare profesională pentru că a avut puțin timp să se pună la punct.

Oana a spus că evenimentul, deși a fost bine organizat, a fost decalat din cauza ceremoniei religioase. Cel mai probabil aceasta a durat mai mult decât se așteptau mirii și invitații, dar până la urmă petrecerea a fost pe placul tuturor. Vedeta a avut noroc cu cei peste 100 de oameni care au stat în spatele ei, căci ea a fost organizatoarea oficială a nunții Brigittei Pastramă.

Brigitte Sfăt a devenit doamna pastramă weekend-ul trecut. Sursa foto: spynews.ro

Brigitte, însărcinată?

„A fost o provocare profesională extremă. Am avut puţin timp la dispoziţie şi evenimentul fiind extrem de aşteptat şi mediatizat, totul trebuia să fie ca la carte. Nu este doar meritul meu. În spatele meu a fost o echipă de aproape 100 de oameni… O armată de oameni care a muncit. A fost o muncă de echipă, fără ei nu aş fi reuşit. Totul a decurs perfect, lin. S-a întârziat puţin cu ceremonia religoasă, a fost singurul moment care a decalat programul”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Presa a speculat imediat după nunta vedetei că aceasta s-ar putea să fie deja însărcinată. Ce-i drept, Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult un copil împreună. De fapt, dorința este mai mare din partea Lui Florin decât din partea brunetei. Deocamdată nu au dat încă vestea cea mare, dar au spus că lucrează la copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×