Brian Dennehy a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul american a jucat în peste 40 de filme

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/04/2020, 09:32
Brian Dennehy a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul american a jucat în peste 40 de filme
Brian Dennehy a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul american a jucat în peste 40 de filme. Sursa foto: Instagram.com

Brian Dennehy, cunoscut pentru rolul jucat în celebrul serial „Dallas”, a murit la vârsta de 81 de ani din cauze naturale. Moartea neașteptată a actorului american i-a întristat pe colegii săi care au ținut să transmită mesaje emoționante, actrița Mia Farrow fiind una dintre cele care a reacționat imediat la aflarea veștii.

Actorul american Brian Dennehy a încetat din viață la vârsta de 81 de ani

Actorul american Brian Dennehy devenit cunoscut publicului larg datorită rolurilor pe care le-a jucat în „Dallas” și „Dynasty” a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artistul a murit din cauza naturale în Connecticut, Statele Unite ale Americii, moartea sa fiind confirmată de familie.

Dennehy a lăsat un gol imens în inimile și sufletelor oamenilor dragi. Actrița Mia Farrow a transmis pe una dintre paginile sale de socializare un mesaj emoționant legat de trecerea în neființă a celebrului actor american. Totodată, actrița a publicat şi o poză cu Dennehy din culisele unei piese de teatru în care au jucat împreună.

Mesaje emoționante legat de moartea neașteptată a actorului Brian Dennehy

„Absolut devastată să aflu că magnificul Brian Dennehy a murit. Nu mi-a plăcut atât de mult să lucrez cu nimeni altcineva. Am doar câţiva prieteni la fel de valoroşi rămaşi în viaţă.

Am surprins poza asta în culise pe vremea când jucam în Love Letters. Îl iubea pe căţelul meu Bowie”, a scris Mia Farrow despre regretatul actor american pe pagina sa de socializare.

Printre cei care i-au adus un omagiu lui Brian Dennehy se numără și creatorul „Hamilton” Lin-Manuel Miranda care a scris tot pe Twitter un mesaj dureros despre moartea actorului care a jucat în „Dallas”.

„Am fost destul de norocos să-l văd pe Brian Dennehy de două pe scenă, magistral în Love Letters, şi absolut sfâşietor în Death of A Salesman. Un gigant. Ce pierdere”, a scris Lin-Manuel Miranda pe pagina sa de socializare.

Fiica renumitului actor, Elizabeth, și-a descris tatăl ca fiind drept „mai mare decât viaţa” şi „atât de generos” încât devenea un defect, informează dailystar.co.uk.

„Cu inima grea vă anunță că tatăl meu Brian a murit din cauza naturale, nu legate de coronavirus. Mai mare decât viața, generos peste măsură, un tată și un bunic mândru. Soției sale Jennifer, familiei și prietenilor ne va fi dor de el”, a transmis Elizabeta, fiica actorului.



Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×