Doliu în lumea filmului. Patricia Millardet, cunoscuta actriță din serialul italian „Caracatița”, a murit la vârsta de 63 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 15:27
Doliu în lumea filmului. Patricia Millardet, cunoscuta actriță din serialul italian „Caracatița”, a murit la vârsta de 63 de ani
Actrița franceză Patricia Millardet a încetat din viață la numai 63 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din serialul italian „La Piovra” (Caracatița) a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Este vorba de actrița de origine franceză Patricia Millardet care a jucat rolul judecătoarei Silvia Conti alături de îndrăgitul actor Michele Placido.

Actrița Patricia Millardet a murit la numai 63 de ani în urma unui infarct

Patricia Millardet, actrița franceză care a interpretat celebrul rol al judecătoarei Silvia Conti în serialul italian de televiziune „Caracatița”, a încetat din viață luni, 13 aprilie. Cunoscuta actriță a suferit un infarct și a plecat dintre noi la vârsta de numai 63 de ani.

Cunoscuta actriță s-a născut pe 24 martie 1957 în oraşul Mont-de-Marsan din sud-vestul Franţei, dar și-a petrecut viața departe de meleagurile natale, tocmai la Roma unde locuia încă de la finalul anilor 1980.

Patricia Millardet se afla internată de câteva zile, dar din fericire a fost găsită moartă în camera sa de la spitalul San Camillo, plecând în lumea celor drepți singură.

Rolurile pe care actrița le-a interpretat de-a lungul anilor

Patricia Millardet a primit primul său rol odată cu filmul „The Time of Apples 2” care a avut debutul pe micile ecrane în 1982.

Câțiva ani mai târziu, regretata actriță avea să debuteze în industria italiană de film şi televiziune. Mai exact, în 1987 Patricia Millardet a jucat în lungmetrajul TV „Assicurazione sulla morte”, regizat de Carlo Lizzani, iar acesta a fost doar începutul.

Actrița a devenit cunoscută publicului larg după ce a jucat în serialul „Caracatița” care a rulat pe micile ecrane în perioada 1989 – 2001, serialul fiind difuzat de postu lde televiziune RAI.

Patricia Millardet a interpretat-o pe Silvia Conti, o judecătoare curajoasă și incoruptibilă. În film a format un cuplu de excepție alături de actorul italian Michele Placido.

De asemenea, în anul 1990 s-a aflat printre protagoniştii serialului de ficţiune „Il bello delle donne”, difuzat de Canale 5 și regizat de Paolo şi Vittorio Taviani. În acest serial de televiziune a interpretat personajul Angelina Brusa.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×