A murit actorul Jay Benedict, cunoscut pentru rolurile din Batman și Aliens! A fost răpus de noul coronavirus

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
06/04/2020, 21:05
A murit actorul Jay Benedict, cunoscut pentru rolurile din Batman și Aliens! A fost răpus de noul coronavirus
Actorul Jay Benedict a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus sursă foto: Instagram

Jay Benedict, actorul cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în filmele Aliens, Batman sau The Dark Knight Rises, a murit, la vârsta de 68 de ani,  după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Complicații provocate de COVID-19

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al actorului, Benedict a pierdut lupta cu viața în urma unor complicații provocate de noul coronavirus, pe 4 aprilie.

„Cu o tristeţe profundă anunțăm moartea lui Jay, pe 4 aprilie, din cauza complicațiilor apărute din cauza unei infecții cu COVID-19, se arată în comunicatul postat pe site-ul actorului american.

Jay Benedict s-a născut în Burbank, California, pe 11 aprilie 1951, dar s-a mutat cu familia în Europa, când era copil.  Jay Benedict era căsătorit cu actrița Phoebe Scholfield. Împreună, dețineau compania „Sync or Swim” care furnizează servicii industriei de film și televiziune.

Jay Benedict a fost tatăl a trei copii

Jay și Phoebe aveau împreună doi ccopii, Leopold și Freddie, însă Benedict mai avea o fiică, Alexis, dintr-o căsătorie anterioară.

Actorul american era cunoscut pentru rolul lui Russ Jordan din Aliens, dar și pentru rolul lui John Kieffer, un ofițer al armatei americane, din filmul Foyle’s War.

COVID-19  a pus stăpânire pe Statele Unite

În Statele Unite ale Americii, numărul persoanelor infectate se dublează la fiecare cinci zile. New York-ul este cel mai grav afectat, iar spitalele nu mai fac față. Se confruntă cu lipsuri pe toată linia.

Proviziile sunt pe terminate. Rezervele care țineau până la 90 de zile în unele spitale, acum se termină în doar câteva zile. Dar, chiar și așa, președintele, Donald Trump, rămâne în continuare optimist.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×