Un deținut confirmat luni cu noul coronavirus, declarat două zile la rând negativ. Va fi scos din izolare medicală

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 18:16
Un deținut confirmat luni cu noul coronavirus, declarat două zile la rând negativ. Va fi scos din izolare medicală
Un deținut confirmat luni cu noul coronavirus, declarat două zile la rând negativ. Va fi scos din izolare medicală. Sursa foto: Hepta

Un deținut de la Penitenciarul Jilava, ce a fost confirmat luni cu coronavirus, a avut rezultate negative două zile la rând, astfel că va fi scos din izolare, transmite News.ro.

Deținut confirmat cu coronavirus, vindecat după doar o zi

Un deținut încarcerat la Penitenciarul Jilava a fost declarat, luni, ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, însă a avut rezultate negative la testele efectuate la 24 de ore și în ziua următoare.

Drept urmare, acesta va fi scos din izolare medicală, transmite Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Bărbatul a petrecut ultimele zile la spitalul penitenciarului, unde luni a fost confirmat cu COVID-19, apoi a fost testat de două ori la interval de 24 de ore, ambele teste arătând rezultat negativ.

Potrivit reprezentanților ANP, deținutul a primit confirmarea de infecție cu coronavirus luni, 23 martie, în timp ce se afla internat la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava.

Bărbatul iese din izolarea medicală

Potrivit metodologiei, persoana privată de libertate a făcut un nout test după 24 de ore, ce a ieșit negativ. După încă o zi, bărbatul a fost retestat, rezultatul fiind, din nou, negativ.

„În consecinţă, prin respectarea protocoalelor, măsura izolării medicale a persoanei în cauză încetează de la data prezentei”, au anunțat reprezentanții Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×