BREAKING NEWS. Accident la metrou, la Piaţa Romană. Victima a decedat VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 15:35
BREAKING NEWS. Accident la metrou, la Piaţa Romană. Victima a decedat VIDEO GALERIE FOTO
O persoană a fost lovită de metrou la Piaţa Romană

O persoană a fost lovită de metrou, la Piaţa Romană, la o distanţă de 50 de metri de peron, în galeria subterană. În aceste momente acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, descarcerare şi SMURD şi este aşteptatăs coaterea de sub tensiune a magistralei pentru a permite accesul în siguranţă al salvatorilor.

Din primele informaţii, se pare că a fost vorba de o tentativă de suicid, iar protagonistul este un bărbat care a intrat în galerie, la o distanţă de 50 de metri de peron, decis să-şi ia viaţa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

O persoană a fost lovită de metrou la Piaţa Romană

Potrivit informațiilor obținute de la pompierii care au intervenit la fața locului, victima a decedat, iar din cauza leziunilor deosebit de grave nu s-a putut identifica dacă este femeie sau bărbat. Salvatorii au făcut tot posibilul să ajungă la locul incidentului și să acorde primele îngrijiri medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Incidentul de la Piaţa Romană vine la doar o zi după ce un băiat în vârstă de 17 ani a fost călcat de metrou la staţia Costin Georgian.

Știre în curs de actualizare…

Închide ×