Ultima oră! Loredana Chivu, tentativă de suicid! Ambulanţa se află la domiciliul vedetei!

Filon Stan   
în Reality show
13/04/2018, 16:41
Ultima oră! Loredana Chivu, tentativă de suicid! Ambulanţa se află la domiciliul vedetei!

Faimoasa asistentă de televiziune Loredana Chivu a vrut să se sinucidă! În urmă cu scurt timp, un apel la 112 anunţa că Loredana Chivu ar fi luat mai multe pastile şi că se simte foarte rău. Apelul a fost făcut de la locuinţa mondenei din Popeşti Leordeni.

Ambulanţa a ajuns la adresa respectivă, iar medicii au găsit-o pe vedetă uşor ameţită. La faţa locului s-a deplasat şi o maşină de poliţie, însă vedeta a refuzat cu desăvârşire să meargă la spital. Medicii i-au acordat vedetei primul ajutor.

Loredana Chivu, înşelată de iubit cu prietena ei cea mai bună

Marius Niţă, realizator cancan.ro, se pare că ştie motivul pentru care blonda ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor. ”Iubitul cu care plănuia să se căsătorească o înşela cu o prietenă a ei. Poate de aceea avrut să se sinucidă. Am vorbit cu ea zilele trecute şi nu părea atât de afectată de această situaţie. Era revoltată că iubitul ei a avut o relaţie ascunsă şi părea împăcată cu gândul că opovestea de dragoste dintre ei s-a terminat, după 4 ani. În familia ei, tatăl său şi-a luat viaţa şi el”, a declarat jurnalistul pentru România TV. Aceasta se pare că nu este prima tentativă de suicid a frumoasei blonde. Anul trecut a mai încercat să se sinucidă tot cu somnifere, dar a fost salvată de apropiaţi. 

 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×