BREAKING NEWS! Alertă teroristă cu bombă la Aeroportul Otopeni

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 18:22
BREAKING NEWS! Alertă teroristă cu bombă la Aeroportul Otopeni GALERIE FOTO
Alertă teroristă cu bombă la Aeroportul din Capitală

Alertă cu bombă! Sute de oameni așteaptă pentru a decola. O potențială alertă pe Aeroportul Otopeni, 100 și ceva de persoane erau gata să plece spre Israel, iar, la un moment dat, s-a sesizat că există acest pericol. Toată lumea a fost dată jos din aeronavă. Un bagaj suspect a fost verficat de către SRI. Rămâne de văzut dacă această cursă va mai pleca spre Tel Aviv sau nu. Este vorba despre români dar și alte naționalități.

Alertă cu bombă la Aeroportul Otopeni!

„Vă informez oficial că traficul pe aeroportul Henri Coanda se desfășoară normal, fără niciun fel de probleme. În ceea ce privește decizia pilotului unei companii aeriene de a debarca pasagerii unei curse, vă rog să contactați compania”, conform purtătorului de cuvânt la Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

De asemenea, autoritățile au mai depistat o persoană care avea un bilet fals de avion.  De asemenea, autoritățile au mai depistat o persoană care avea un bilet fals de avion. Brigata antitero face verificări la momentul actual la fața locului. Permisul mașinilor în zona parcării sau în fața intrării principale nu este pobilil. Un robot al genițtilor verifică zona din fața aeroportului, conform Antena 3.

Alertă cu bombă la Aeroportul Otopeni!
Alertă cu bombă la Aeroportul Otopeni! Ce spune purtărotul de cuvânt al  Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

Alertă cu bombă la Otopeni!

Zborurile nu sunt efectuate. Mulți dintre cei aflați la Aeroportul Otopeni nu știu despre ce este vorba sau de unde provine agitația imensă a unora. Nu se poate intra pe niciuna dintre cele 3 porți principale, iar zborurile nu sunt efectuate. Din nefericire, un avion care urma să decoleze în cursul zilei de miercuri după-amiazăm, a fost oprit la sol din cauza unei sesizări ale unei alerte cu bombă primite printr-un apel la 112. Aronava avea la bord 156 de pasageri care au fost evacuați de urgență, conform Mediafax.

„Cursa ROT151 OTP-TLV va suferi o întârziere din cauza unei erori de îmbarcare pentru un pasager Cursa ROT151 cu destinația Tel Aviv va fi întârziată pe motivul unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor și verificări suplimentare de securitate. Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat. Cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor. Nu există nici indicator care să releve factori de risc în acest moment. Verificările sunt regulamentare și reglementate. Ne cerem scuze pentru întârziere și vă asigurăm că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea și siguranța pasagerilor și echipajelor noastre”, conform comunicatului TAROM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×