Sebastian Ghiță aruncă bomba: cine este cu adevărat iubitul Laurei Codruța Kovesi! Fosta șefă DNA ar fi tras sfori ca să-l angajeze în MAI

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 13:17
Sebastian Ghiță aruncă bomba: cine este cu adevărat iubitul Laurei Codruța Kovesi! Fosta șefă DNA ar fi tras sfori ca să-l angajeze în MAI GALERIE FOTO
Sebastian Ghiță, dezvăluiri despre iubitul Laurei Codruța Kovesi!

Sebastian Ghiță a dezvăluit tot! Se pare că fosta șefă DNA a tras câteva sfori pentru a-i găsi un loc de muncă la MAI. Se pare că Laura Codruța Kovesi ar fi încercat ceva și la Vasile Blaga. După acest incident, Vasile Blaga s-ar fi ales cu un dosar penal din cauza faptului că nu i-a angajat iubitul polițist din vremea aceea.

Sebastian Ghiță, mărturii șocante despre iubirea lui Kovesi!

Sebastian Ghiță nu a mai suportat tăcerea, așa că a spus tot ce știa despre iubitul Laurei Codruța Kovesi și despre „sacrificiile” făcute de aceasta. ”Pe Blaga l-a luat pentru că nu i-a angajat iubitul în Poliţie. Nu se încadra la Poliţie. Mie mi-a spus domnul Blaga de ce i-a făcut Negulescu dosar. Kovesi îi învăţa pe Onea şi Negulescu ce să facă. Ea minte cum respiră”, a spus Sebastian Ghiţă la România TV.

Vasile Blaga a fost cercetat pentru trafic de influență în perioada anilor 2011-2012. Laura Codruța Kovesi a dat ordinul pentr care dosarul a fost instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, conform celor declarate de Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță rupe tăcerea! Acesta spune totul despre iubitul lui Kovesi
Sebastian Ghiță rupe tăcerea! Acesta spune totul despre iubitul lui Kovesi

Sebastian Ghiță, împotriva lui Kovesi!

„Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea și Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă își face cariera pe fărădelegi face bine? Dacă, într-o zi, vor simți cei doi că nu mai au nicio șansă, o să toarne tot.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în țară? Nu poți să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit. Știți ce mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiță în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor și a supravegheat hoția. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noștri s-au dus afară, sub marea grijă și oblăduire a procurorului general al României”, a declarat acesta la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×