Bobby Păunescu are o nouă iubită! Și-a petrecut vacanța de vară cu fosta cucerire a lui Justin Bieber. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
21/08/2019, 20:51
Bobby Păunescu are o nouă iubită! Și-a petrecut vacanța de vară cu fosta cucerire a lui Justin Bieber. FOTO GALERIE FOTO
Bobby Păunescu a postat mai multe fotografii din vacanța din Italia și apare alături de modelul Alyssa Arce. Sursa foto: expresspress.ro

Bobby Păunescu a postat pe rețelele de socializare fotografii din vacanța în Italia. Se pare că omul de afaceri și producătorul a uitat-o pe fosta soție Alice Peneacă și s-a afișat alături de nimeni alta decât fosta cucerire a lui Justin Bieber.

Bobby Păunescu s-a cuplat cu fotomodelul Alyssa Arce

Bobby Păunescu și Alice Peneacă au divorțat anul trecut, iar după despărțire omul de afaceri a fost foarte discret cu viața sa amoroasă. Producătorul se află în vacanță zilele acestea în Italia și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare alături de fosta cucerire a artistului Justin Bieber. VEZI FOTO 

Producătorul Bobby Păunescu a postat o serie de filmulețe și fotografii cu supermodelul american Alyssa Arce, al cărei profil de Instagram este interzis minorilor. Modelul apare nud pe un iaht de lux închiriat de Bobby Păunescu și prietenii lui. Într-una dintre fotografii omul de afaceri apare stând pe șezlong lângă Alyssa Arce care face plajă aproape goală.

Atât din postările producătorului, cât și din cele ale prietenilor care îl însoțesc pe Bobby Păunescu în această vacanță reiese că acesta este foarte apropiat de modelul american în vârstă de 27 de ani. Și pe profilul supermodelului a fost postată o fotografie în care Alyssa Arce apare goală și se vede umbra unui bărbat care îi face o fotografie, posibil chiar Bobby Păunescu.

Bobby Păunescu și Alyssa Arce au petrecut pe același yacht de lux
Bobby Păunescu și Alyssa Arce par foarte apropiați semn că se leagă o relație. Sursa foto: Instagram.com

Cine este noua iubită a lui Bobby Păunescu

Din story-urile postate de Bobby Păunescu pe contul de Instagram reiese că cei doi au urmărit un film de animație în cinematograful privat al iaht-ului de lux. De asemenea, se pare că Alyssa Arce și omul de afaceri sunt cazați în aceeași vilă de lux din Positano.

Alyssa Arce este un fotomodel din Carolina de Sud care a fost aleaăs drept una dintre cele mai frumoase în revista dedicată adulților Playboy Mate în 2013. Un an mai târziu a filtrat cu Justin Biber când acesta era într-o relație cu Selena Gomez. Povestea lor de dragoste nu a continuat, dar Alyssa Arce a devenit cunoscută și a câștigat un generos capital de imagine.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×