Alice Peneacă și Bobby Păunescu divorțează! Care a fost povestea de dragoste dintre cei doi

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
03/10/2018, 13:38
Alice Peneacă și Bobby Păunescu divorțează! Care a fost povestea de dragoste dintre cei doi GALERIE FOTO
Alicea Peneacă a decis să divorțeze de regizorul Bobby Păunescu

Alice Peneacă și Bobby Păunescu divorțează! Admiratorii cuplului se întreabă acum care a fost povestea de dragoste dintre cei doi. Iubirea lor s-a sfârșit, iar acum totul a trecut de nivelul de zvon. Fotomodelul a comentat pe scurt despre interacțiunea pe care o au acum, fiind într-o perioadă delicată. În cadrul unui interviu, acordat perfecte.ro, Alice Peneacă a dezvălui în ce stadiul este divorțul și ce va face de acum încolo. ”Suntem în proces de divorţ, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal şi de bun simţ să rămâi în relaţii OK”, a declarat fotomodelul. De asemenea, aceasta a fost întrebată și dacă există o rețetă a fericirii, a unei căsnicii plăcute.

Modelul a răspuns că nu crede c-ar exista, însă știe clar că sunt imperios necesare niște calități. ”Nu cred că există o definiţie pentru asta. În primul rând, trecând prin această experienţă pot spune că nu ai nevoie de acest «act» ca să îţi confirmi că ai o relaţie perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie şi să aibă cât de cât aceleaşi valori despre viaţă. Încrederea, comunicarea şi respectul sunt esenţiale. Desigur, lista continuă, sunt mulţi factori care ajută la menţinerea unei relaţii. Însă nu cred că există relaţia «perfectă», aşa cum nici oamenii nu sunt perfecţi“, a completat viitoarea fostă soție a lui Bobby Păunescu.

Alice Peneacă și Bobby Păunescu, în curs de divorț! Cum s-au cunoscut cei doi?

Alice Peneacă divortează de bobby paunescu
Alice Peneacă, alături de Bobby Păunescu la nuntă

De asemenea, Alice Peneacă este pozitivă și s-a gândit la o viitoare familie, însă, pentru asta, ca lucrurile să meargă, va fi mult mai atentă la toate amănuntele. ”Cu siguranţă va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experienţă, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele. Bărbatul ideal pentru mine ar trebui să fie deştept, muncitor, carismatic şi să aibă un suflet frumos“, a completat Alice.

Însă, cum au ajuns un fotomodel și un regizor împreună? Alice a declarat, în 2015, că cei doi s-au cunoscut prin intermediul internetului, iar că de atunci, au simțit că o să aibă ochi numai unul pentru celălalt. ”Eu și Bobby am vorbit prima dată pe Facebook. El m-a abordat, m-a întrebat dacă sunt interesată de cariera de actriță și apoi ne-am întâlnit la petrecerea de sfârșit de an a firmei lui. Când l-am văzut, mi-au tremurat picioarele. Am știut din acea clip că va fi al meu, că vom rămâne împreună”, a spus mofelul de tot la acel moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×