Boala secretă de care suferea Cristina Ţopescu! Monica Pop a făcut-o publică: „A intrat în depresie”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 00:11
Boala secretă de care suferea Cristina Ţopescu! Monica Pop a făcut-o publică: „A intrat în depresie”
Cristina Ţopescu îşi strângea la piept unul dintre animalele sale iubite. Sursa foto: Facebook

Crisina Ţopescu a fost declarată moartă pe 12 ianuarie, la vârsta de 59 de ani. Jurnalista decedase de mai multe zile, iar vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce nu o mai văzuseră de pe 23 decembrie.

Ce boală avea Cristina Ţopescu?

Monica Pop a vorbit despre problemele de sănătate pe care fiica lui Cristian Ţopescu le avea. Medicul s-a mirat de moartea prietenei sale şi cu greu a putut să vorbească despre trecerea sa în nefiinţă.

Nu se ştie însă ce i-a cauzat decesul, însă medicul Monica Pop a făcut dezvăluiri cu privire la o problemă de sănătate care nu îi dădea pace după moartea tatălui.

A fost un şoc pentru ea să îşi piardă tatăl, după cum spune aceasta, Cristina Ţopescu a sperat până în ultima clipă că medicii îl vor salva:

Cristina Ţopescu suferea de depresie

„Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva!

V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata.

Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”,  a spus Monica Pop la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×