Cristina Țopescu, indignată de ”sărăcia” premierului Ludovic Orban: „Cum să trăiască cu atât de puțini bani?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/12/2019, 18:55
Cristina Țopescu, indignată de ”sărăcia” premierului Ludovic Orban: „Cum să trăiască cu atât de puțini bani?”
Cristina Țopescu nu înțelege cum a reușit Ludovic Orban să trăiască cu 3.000 de lei pe lună. Sursa foto: Facebook Cristina Țopescu

Declarația de avere a premierului Ludovic Orban a stârnit rumoare nu doar printre românii de rând, ci și printre câteva figuri marcante ale jurnalismului. Printre persoanele indignate se numără și gazetara Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu, despre sărăcia premierului Ludovic Orban

Țopescu nu înțelege cum a reușit Orban să trăiască anul trecut cu doar 3.000 de lei pe lună, având în vedere poziția sa de șef PNL și activitățile pe care le-a întreprins de-a lungul anului.

Cristina a scris că nu are vreo problemă cu oamenii bogați, dar i se pare ceva putred în Danemarca în legătură cu gestiunea finanțelor premierului liberal. Aceasta a explicat ce i se pare în neregulă și nu înțelege de ce oamenii vor să spună că e un om sărac și cinstit.

Țopescu: „N-am nimic cu bogații”

„Multe postări despre Ludovic Orban cum că nu-i bogat. Cum să trăiască cu atât de puțini bani, dom’le??? Unii îl laudă, îl apreciază, alții nu cred și mai sunt și d-ăia care cred că mai bine ar fi bogat, ca să nu vrea să fure – zic ei. Ca și cum dacă ești bogat, morbul lăcomiei te-ar ocoli. Mă tem că dimpotrivă!”, a scris Țopescu, potrivit libertatea.ro.

„Să vă spun ceva, n-am nimic cu bogații, dacă au reușit să facă bani prin propriile puteri, că au primit vreo moștenire sau că, pur și simplu, au avut noroc în viață, la bani”, a adăugat jurnalista.

„N-ar trebui să mă intereseze ce fac oamenii ăștia cu banii lor, dar recunosc că îi apreciez sau nu în funcție de ce fac oamenii ăștia bogați cu banii lor mulți”, a mai spus Țopescu.

„Dacă nu au grijă decât de ei și de copiii lor, dacă nu fac bine în jurul lor, că ce să faci cu atâția bani – câte case, mașini, domenii si mai știu eu ce să strângi – dacă oamenii ăștia bogați nu înțeleg și nu simt că banii ăia mulți nu le-au venit întâmplător (chiar dacă au muncit pentru ei, pentru că sunt multi alții care muncesc și totuși nu au atâția bani)”, a punctat femeia.

„Și, într-un anume fel, chiar îi compătimesc. Sunt atât de săraci, de fapt. Așa că nu-i invidiați!”, a conchis vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×