Boala ruşinoasă de care suferea Nicolae Ceauşescu! Nici cu Elena Ceauşescu nu discuta despre ea

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 19:14
Boala ruşinoasă de care suferea Nicolae Ceauşescu! Nici cu Elena Ceauşescu nu discuta despre ea GALERIE FOTO
Nicolae Ceaușescu a suferit de o boală rușinoasă. Sursa foto: thetelegraph.co.uk

S-a aflat de ce boală ruşinoasă suferea Nicolae Ceauşescu! Cel ce avea să conducă destinele românilor pentru zeci de ani se pare că era adeptul partidelor de sex cu persoane necunoscute, iar acest lucru i-a adus o boală tare rușinoasă pentru acele vremuri.

Nicolae Ceaușescu a suferit de o boală rușinoasă, în tinerețe

Nicolae Ceaușescu a suferit de blenoragie, o boală cu transmitere sexuală. Întâmplarea nefericită s-a întâmplat pe când Nicolae Ceaușescu era încă un nume necunoscut pentru mai marii conducători ai României, cu mult înainte să o întâlnească pe Elena Petrescu, cea care avea să-i devină soție.

În urmă cu câțiva ani, generalul în rezervă Ilie Moreanu-Fisier, a dezvăluit că el l-a ajutat pe fostul dictator să scape de gonoree. Generalul s-a întâlnit prima oară cu Nicolae Ceaușescu la spitalul lagărului din Târgu Jiu, unde erau încarcerați opozanții regimului Antonescu, în anul 1941, scrie evzmonden.ro.

Nicolae Ceaușescu a suferit de o boală rușinoasă
Nicolae Ceaușescu a suferit de o boală rușinoasă. Sursa foto: historia.ro

Nicolae Ceaușescu s-a tratat cu un antibiotic puternic

“Însoțit de medicul Kessler de la legația germană, am intrat în lagăr, unde am fost întâmpinați de comandantul acestuia, colonelul Șerban Loveanu, care mi-a fost diriginte la Liceul Militar din Craiova”, spunea Moreanu, pe atunci locotenent. Acesta spune că, în timp ce medicul german îl examină pe prietenul său, de el s-a apropiat un tânăr care i-a cerut ajutorul, potrivit Hotnews.

“Mi s-a prezentat că fiind Nicolae Ceaușescu, nume care nu-mi spunea nimic pe vremea aceea, și că ar dori că medicul să-l consulte pentru că suferea de usturimi atunci când urina”, a precizat generalul.

După efectuarea unor analize medicale, lui Nicolae Ceaușescu i s-a administrat un tratament cu un antibiotic foarte puternic, numit prontozil, dar și pastile de eleudron. La acea vreme, medicul l-a sfătuit să continue tratamentul câteva luni. Așa a scăpat Nicolae Ceușescu de gonoree.

“Ceaușescu a fost sfătuit să continue tratamentul cu antibiotice mai multe luni și să nu se sperie dacă va urina cu sânge”, a spus generalul Moreanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×