MOTIVUL ŞOCANT pentru care Raluca Bădulescu apare mereu în public cu PERUCĂ! Suferă de o boală ruşinoasă. Cum arată FĂRĂ PERUCĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/07/2017, 13:42
MOTIVUL ŞOCANT pentru care Raluca Bădulescu apare mereu în public cu PERUCĂ! Suferă de o boală ruşinoasă. Cum arată FĂRĂ PERUCĂ GALERIE FOTO

Raluca Bădulescu este genul de femeie care atrage toate privirile la un eveniment monden. Atât datorită faptului că a slăbit peste 60 de kilograme, ajungând la o siluetă de-a dreptul perfectă, cât şi pentru perucile pe care le poartă mai mereu.

Vedeta are o colecţie impresionantă de peruci, pe care le roteşte periodic. „Le strâng de peste 10 ani! Recent, mi-am mărit colecţia şi pot spune că am 30 de peruci. Am toate tunsorile, toate culorile, cu şuviţe, fără şuviţe, lungi sau scurte. Mi le aduce o prietenă de-a mea, Alexandra, de la Moscova. Sunt de calitate bună„, mărturiseşte ea.

Din păcate, perucile nu reprezintă neapărat un accesoriu de înfrumuseţare, cât mai ales o necesitate. Asta pentru că Raluca suferă de o boală ruşinoasă, în special pentru femei: calviţia. Renumită ca fiind una dintre cele mai constante protagoniste ale vieţii de noapte din Bucureşti şi de la mare, vedeta şi-a văzut podoapa capilară din ce în ce mai rarefiată. Motivul: fumul de ţigară, care a intrat în contact cu părul ei, în anii în care în cluburile din ţara noastră se fuma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×