Boala cumplită de care suferă Prințul Charles! Ce ascunde Casa Regală a Marii Britanii!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 13:07
Boala cumplită de care suferă Prințul Charles! Ce ascunde Casa Regală a Marii Britanii!
Boala Printului Charles face ca mainile pacientului sa tremure, iar memoria sa-l lase treptat

Prințul Charles se pare că este bolnav, iar afecțiunea sa este una cât se poate de gravă! Conform unor surse, prințul Charles ar suferi chiar de boala Alzheimer, care îl face incompatibil cu sarcinile specifice unui monarh. Deși nu este nimic oficial, se pare că Prințul Charles, ajuns la vârsta de 69 de ani, trece prin momente când are pierderi de memorie și nu se mai poate orienta bine în spațiu.

Camilla, soția Prințului Charles spune că acesta repetă la nesfârșit aceleași povești, potrivit publicațiilor Morning News USA și Globe Magazine, care scriu că soția lui Charles s-ar fi plâns mai multor apropiați de condiția de sănătate a soțului ei.

Prințul Charles își pierde ușor memoria, din cauza Alzheimer-ului

Ea spune că, din cauza bolii, Prințul Charles își pierde, încetul cu încetul, memoria și repetă la nesfârșit aceleași povești și întrebări, consemnează și site-ul Pro Tv.

Medicii spun că printre simptomele bolii Alzheimer se numără și această tendință a bolnavilor de a repeta la nesfârșit aceleași povești, pe fondul pierderii graduale a memorei. Un alt simptom al bolii Alzheimer este tremurul mâinilor, tremur care poate fi observat în ultimul timp și la Prințul Charles.

Teribula boală Alzheimer progresează în timp, dar rapiditatea agravării depinde de la o persoană la alta. Unele persoane pot avea manifestări minime până în faza avansată a bolii, alte persoane pierd capacitatea de a desfășura activități zilnice încă de la începutul bolii.

Medicii susțin că la pacienții care rămân în familie, înconjurați de cei dragi, boala avansează mai greu, efectele sale sunt ușor întârziate, față de pacienții care sunt insituționalizați în centre speciale pentru persoane bătrâne.

Oamenii bolnavi de Alzheimer au momente când nu își pot aminti nici măcar ce au mâncat sau ce zi a săptămânii este. Mai mult, nici anul în care trăiesc nu mai știu. Pot avea probleme de pierdere a orientării, pierderea capacității de a iniția anumite activități și chiar recunoașterea persoanelor familiare.

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit?! Meghan a plecat de acasă

Citește și Prințul Charles nu este tatăl prințului Harry! Vezi cum arată cel bănuit că ar fi tatăl său! Seamănă?

De regulă, apropiații nu observă primele simptome ale afecțiunii medicale de care ar suferi și Prințul Charles, deoarece sunt schimbări ușoare de comportament și personalitate ce sunt considerate parte normală a îmbătrânirii. Cu timpul, aceste simptome se agravează în timp și încep să afecteze indeplinirea activităților zilnice.

Persoanele pot pierde noțiunea timpului, pot să fie dezorientați, să nu își dea seama unde sunt și să se rătăcească chiar și într-un loc cunoscut, care poate fi chiar și propria lor casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×