Prințul Charles nu este tatăl prințului Harry! Vezi cum arată cel bănuit că ar fi tatăl său! Seamănă?

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/06/2018, 09:32
Prințul Charles nu este tatăl prințului Harry! Vezi cum arată cel bănuit că ar fi tatăl său! Seamănă? GALERIE FOTO
Printul Charles nu este tatal printului Harry

O informație bombă vine din Marea Britanie! Printul Charles nu este tatăl prințului Harry! Cel puțin așa susține presa din Marea Britanie, care citează o sursă foarte apropiată Casei Regale din Marea Britanie. Mai mult, se pare că prințul Charles chiar i-a spus în față prințului Harry că nu este tatăl său biologic! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Au existat zvonuri de ani intregi ca Charles nu ar fi tatal biologic al lui Harry, dar nimeni nu se astepta ca acesta chiar sa recunoasca”, a declarat si o sursa de la Buckingham pentru revista. ”Trecutul familiei regale este pavat cu secrete si minciuni, dar aceasta este cea mai mare musamalizare dintre toate. Familia regala a facut tot ce i-a stat in putinta sa convinga pe toata lumea ca printul Charles este tatal lui Harry, desi cei doi nu seamana deloc. Adevarul este ca Charles nu este tatal adevarat al lui Harry”, a mai adaugat sursa.

Prințul Charles nu este tatăl prințului Harry. ”Nu Charles, ci Mark a fost cel care l-a crescut pe Harry”

Tatăl prințului Harry ar fi chiar Mark Dyer, ofiter al armatei britanice, ce a făcut parte din garda regală și care este nelipsit de lângă prințul Harry. National Enquirer sustine chiar că prințul Charles este gelos pe faptul ca Harry seamănă perfect cu Mark. Primul care a făcutr cunoștință cu Meghan Markle a fost tot Mark Dyer, iar fiul lui oficial, în vârstă de 6 ani, a fost cavaler de onoare la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Nu doar ca Dyer si Harry seamănă izbitor, dar acesta i-a fost alături lui Harry de-a lungul întregii vieți, fapt pentru care roșcovanul susține că bărbatul i-a fost mentor în viață. ”Nu Charles, ci Mark a fost cel care l-a crescut pe Harry, după moartea prințesei Diana”, mai susține sursa respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×