Bicarbonatul de sodiu îți face mașina lună. Cum să-l folosești ca să ai un interior extrem de curat!

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/08/2019, 20:30
Bicarbonatul de sodiu îți face mașina lună. Cum să-l folosești ca să ai un interior extrem de curat!
Bicarbonatul de sodiu te ajută să-ți cureți simplu și ușor interiorul mașinii. Sursa foto: dealslama.com

Bicarbonatul de sodiu este un produs magic care face minuni. Astăzi îți arătăm cum să-ți cureți interiorul autoturismului cu ajutorul unor soluții preparate cu bicarbonat de sodiu. 

Cum îți cureți interiorul mașinii cu bicarbonat de sodiu

Produsele pentru curățarea interiorului mașinii sunt pline de substanțe chimice toxice atât pentru animalele de companie, cât și pentru copii. Noi îți recomandăm astăzi cum să folosești bicarbonatul de sodiu în curățarea autoturismului fără prea mari bătăi de cap.

Pentru a curăța tapițeria din interiorul mașinii și a îndepărta petele existente poți folosi o substanță foarte simplă care se obține din bicarbonat de sodiu și oțet. Amestecă aceste două produse până obții o pastă pe care o poți aplica direct pe pete. Lasă să acționexe timp de cinci minute și apoi folosește o perie pentru a îndepărta amestecul.

Bicarbonat de sodiu este un praf magic care face minuni
Bicarbonatul de sodiu, ingredientul minune în curățarea interiorului mașinii. Sursa foto: conexclean.ro

Soluții ieftine și utile pentru curățarea interiorului mașinii

Pentru a curăța suprafețele necapitonate, cum ar fi: torpedoul mașinii, volanul, schimbătorul sau interiorul ușilor poți folosi o substanță obținută din zeama de la două lămâi, câteva picături de ulei esențial de lămâie și un recipient cu pulverizator. Cele două substanțe se adaugă în pulverizator, se amestecă și cu ajutorul unui material moale poți curăța interiorul mașinii. Lămâia îndepărtează petele și mirosurile neplăcute și ucide toate bacteriile.

Pentru a lustrui interiorul mașinii nu este nevoie să apelezi la ceară specială sau alte substanțe toxice. Este de ajuns să folosești un produs pe bază de ulei mineral. Cu ajutorul unei cârpe moi lustruiește bordul mașinii tale. Dacă mai rămâne ulei poți folosi și o a doua cârpă.

Totodată, dacă vrei să împrospătezi interiorul mașinii și nu îți plac odorizantele din comerț apelează cu încredere la o soluție practică. Pentru a prepara un odorizant ai nevoie doar de o cană de apă, o lingură de ulei esențial de lavandă și un recipient cu pulverizator în care să pui această soluție. Folosește acest odorizat o dată la câteva zile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×