Modul cel mai simplu prin care cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/08/2019, 15:49
Modul cel mai simplu prin care cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu GALERIE FOTO
Cum să cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Cum să cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu! Cu toții știm cât de dificil este să păstrăm curățenia, mai ales în baie! Curățenia vine însă cu un cost destul de mare, deoarece soluțiile chimice sunt destul de scumpe, dar și dăunătoare, dacă nu clătim foarte bine, de exemplu, cada.  FANATIK îți aduce o alternativă mult mai sănătoasă!

Cum să cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Îți vom explica exact ce trebuie să faci pentru a păstra curățenia în baie cu ajutorul unui produs extrem de ieftin, care se găsește deja în casele tuturor românilor. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu. Este un produs aproape miraculos, iar cercetătorii de-abia acum încep să descopere beneficiile sale fantastice.

Pentru baie, este nevoie de un produs natural, care să nu-ți afecteze sănătatea, iar bicarbonatul de sodiu este soluția ideală. Cel mai greu este să îndepărtezi mizeria care se adună între plăcile de gresie şi faianţă, aşa că ţi-am pregătit un truc care te ajută.

Cum să cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu
Cum să cureți toată baia cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Pentru soluția magică de curățare a băii ai nevoie de următoarele ingrediente

  • Jumătate de cană de bicarbonat de sodiu
  • Jumătate de cană de oţet
  • Jumătate de cană de lămâie
  • 5 litri de apă

Amestecă apa şi bicarbonatul, apoi adaugă sucul de lămâie in soluţie. La final, toarnă şi oţetul. Vei observa o reacţie chimică minoră. Pune soluţia într-o sticlă cu pulverizator. Aplică pe faianţa murdară şi lasă să acţioneze cel puţin 30 de minute.

După ce soluția minune și-a făcut treaba, trebuie doar să cureți bine cu un burete sau cu o perie. Mizeria va dispărea ca prin minune, iar gresia ta din baie va străluci ca atunci când a fost montată pentru prima dată!

Bicarbonatul de sodiu va face minuni și pentru robineţi care vor părea ca noi. Nu trebuie decât să amesteci puţin bicarbonat de sodiu cu apă până când ajungi la consistenţa unei paste fine. Apoi, aplică produsul obţinut pe robineţi, aşteaptă 10 minute să-şi facă efectul şi îndepărtează-l cu o cârpă umedă, frecând uşor. La sfârşit, şterge orice surplus de apă sau de umezeală folosind o cârpă curată şi uscată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×