Bianca Drăgușanu revine în forță cu poze sexy! Fanii au admirat-o, alții au blamat-o!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
20/08/2018, 11:45
Bianca Drăgușanu revine în forță cu poze sexy! Fanii au admirat-o, alții au blamat-o! GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu revine in forta cu poze sexy

Bianca Drăgușanu revine în atenția publicului cu poze sexy! Frumoasa blondă s-a fotografiat în dormitor, iar imaginile respective au creat valuri pe internet, demne de un veritabil tsunami!

Focoasa vedetă s-a lăsat pozată în lenjerie intimă, stând pe marginea patului. Picioarele sale, care parcă nu se mai termină, sunt larg deschise, iar tocurile înalte o fac și mai sexy.

Citește și Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță cu… Victor Slav!

Citește și Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine. ”Fac reclame doar pe bani!”

Bianca Drăgușanu, poze sexy din vacanță

Rețeaua de socializare unde Bianca Drăgușanu a postat pozele sexy a luat foc! Toții fanii ei au sărit să comenteze. Unii au admirat-o, alții au cam blamat-o. ”Nu te-ai făcut destul de râs că îl păcălești pe Victor cum vrei tu, mai faci și poze de…”, ”Ești femeie cu copil…”, ”Și ce dacă e mamă? E femeie înainte de toate, un copil nu pune capăt, Bianca își continuă viața”, ”O criticați, dar toate ați vrea să arătați ca ea sau să aveți o femeia ca ea…”, ”Fata e liberă pentru oferte. Bravo ei că încă mai are ce arăta”, ”O femeie cu o personalitate puternică. A luptat pentru ceea ce și-a dorit’, ”Așa te-ai făcut cunoscută?’, ”Acu’ să mă ierte Dumnezeu, dar tu nu ești umană, nu are cum”, au comentat internauții care nu prea au apreciat fotografiile sexy ale Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de câteva luni de Victor Slav, deși cei doi au împreună o fetiță. Au promis că vor avea însă o relație foarte bună, pentru ca micuța Sofia să aibă mamă, cât și tată și să crească frumos.

Bianca a explicat că de ceva vreme existau probleme între cei doi. Blondină specifică și faptul că nu s-a pus problema de infidelitate, iar că aceasta îl va respecta mereu pe Victor, fiind tatăl copilului ei. ”Noi ne-am tot străduit să redevenim un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Suntem amici foarte buni, ne respectăm, ne iubim, dar ca prieteni. Și, ceea ce este foarte important, în cuplul pe care l-am format cu Victor, nu și-a băgat nimeni, cum se spune, coada.

Bianca Drăgușanu jură că nu l-a înșelat pe Victor Slav

Adică, faptul că acum mă întâlnesc cu cineva, nu are legătură cu faptul că am anunțat, de curând, că eu și Victor ne-am despărțit. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi respecta în inima mea pentru totdeauna și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, a încheiat vedeta.

Bianca Drăgușanu s-a consolat rapid în brațele altui bătbat, imediat după despărțirea de Victor Slav. S-a afișat cu milionarul englez Tristan Tate, cu care are și acum o relație cu năbădăi. În câteva luni s-au despărțit și s=au împăcat deja de câteva ori.

În prezent, se pare că povestea lor de iubire s-a terminat din nou. Vedeta a fost surprinsă într-un club din Capitală. Milionarul englez nu și-a făcut apariția la distracție, iar Bianca Drăgușanu a dansat singură, lăsându-se privită de cei din jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×