Bianca Drăgușanu nici nu vrea să mai audă de Răzvan Botezatu! „E supărată foc!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/11/2018, 15:11
Bianca Drăgușanu nici nu vrea să mai audă de Răzvan Botezatu! „E supărată foc! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu s-a supărat pe Răzvan Botezatu petru decizia de a pleca din țară!

Bianca Drăgușau și Răvan Botezatu au avut o prietenie superbă, până acum, când Răzvan i-a dat o veste neașteptată blondinei. Prezentatorul de televiziune și-a dat recent demisia de la atelierul vestimentar al acesteia, fapt ce a făcut-o pe Bianca să se supere extrem de tare.

De asemenea, bărbatul a luat o decizie imensă care privește viitorul său, dar și bunurile pe care le strânsese de-a lungul timpului în Capitală, locul care i-a devenit casă. Cu toate că Bianca a declarat faptul că îl înțelege într-o oarecare măsură, aceasta nu a ratat momentul să-și spună oful în ceea ce privește demisia lui Răzvan de la ateleriul vestimentar.

Bianca Drăgușanu, supărată foc pe Răzvan Botezatu!

Răzvan Botezatu a luat o decizie radicală pentru viitorul acestuia, așa că a dat România pe Germania, pentru o perioadă. Acest lucru se pare că nu ar fi fost atât de bine primit pe câtse aștepta de șefa lui de la atelierul vestimentar unde era angajat, Bianca Drăgușanu. ”Bianca s-a supărat foarte tare pe Botezatu. Ea a cosiderat că i-a întins o mână de ajutor, iar acum, când avea nevoie şi mai mare de el, Răzvan a decis să plece. E supărată foc, nu îşi mai vorbesc de când a anunţat-o că a luat decizia să plece în Germania. Ea era abia întoarsă de la emisiune, iar Răzvan a anunţat-o că pleacă”, a spus o sursă din apropierea celor doi, potrivit wowbz.ro.

Aceeași sursă a povestot despre ultimele pregătiri ale lui Răzvan Botezatu, dar și hotărârile imense pe care le-a luat pentru bunurile adunate în timp în București. ”A vândut tot. Maşina a luat-o un prieten de-al său, i-a dat 4.000 de euro, şi-a vândut telefonul, a dat tot, doar ca să scape de ratele pe care le avea. Nu voia să fie bligat la Bianca, cea care îi dădea banii pentru a putea să trăiască. A răas doar cu casa din Constanţa, dar se gândeşte să o vândă şi pe aia, dacă se va stabili definitiv în Germania.” Bianca Drăgușanu a declarat că îi înțelege decizia, doar că este supărată pentru rapiditatea cu care s-au petrecut toate.

”Nu şi-au mai vorbit de când a anunţat-o că pleacă. Ea crede că el îşi ratează şansa să fie cineva în România, iar el nu mai are răbdare să stea ”pe vară” în ţară, pentru că are un contract care îl împiedică să apară la TV până la sfârşitul anului, chiar dacă nu ia niciun ban în perioada asta. S-au certat rău dar Răzvan a fost neclintit. Vrea să facă şcoala de televiziune din Germania, e dispus să ia totul de la început. Din România îşi ia doar caţelul, pentru el a plătit o sumă uriaşă pentru a-l duce în Germania”, a mai spus sursa apopiată de cei doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×