Bianca Drăgușanu, fără pic de machiaj și photoshop! Cum arată la primele ore ale dimineții

Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 18:38
Bianca Drăgușanu, fără pic de machiaj și photoshop! Cum arată la primele ore ale dimineții GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu alături de noul iubit, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, una din cele mai controversate apariții de oriunde, și-a postat recent pe un site de socializare o fotografie nemachiată și abia trezită din somn. Vedeta a fost acuzată că ar avea foarte multe operații estetice și că abia i se mai văd trăsăturile feței.

Unii spun că blondina este din cale afară de frumoasă, chiar dacă a apelat de câteva ori la intervențiile chirurgicale, iar gurile rele nu o „slăbesc” prin a-i spune de fiecare dată că arată ca făcută din plastic. Iată cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj!

Bianca Drăgușanu, fără machiaj!

Bianca Drăgușanu, cunoscută în lume a showbiz-ului românesc pentru felul perfect de a arăta, dar și pentru relațiile de iubire pe care ține morțiș să le dezvăluie, și nu sunt puține, însă aceasta declară de fiecare dată că nu este genul care să se sfiască de ochii lumii. Vedeta are o imagine greu de dărâmat, dat fiind faptul că este obsedată de perfecțiune în ceea ce privește corpul ei, părul, și vestimentațiile, așa cărare sunt pozele în care nu poartă machiaj.

Bianca Drăgușanu, fotografie fără pic de machiaj
Bianca Drăgușanu, fotografie fără pic de machiaj

Se pare că blondina a urcat în spațiul virtual o fotografie care să le închidă gura răutăcioșilor care spun că este oribilă fără machiaj. Aceasta s-a poza într-o poziție sexy, în stilul său caracteristic, într-o pijama neagră, cu părul deranjat și fără machiaj.

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu fetițele lui Alex Bodi!

Fosta prezentatoare de televiziunea este acum într-o relație cu Alex Bodi. Se pare că Bianca nu își pierde încrederea în iubire, așa că urmele relațiilor trecute cu Tristan Tate, dar și cu tatăl copilului său, Victor Slav le-a șters cu ajutorul lui Alex Bodi. Bărbatul are deja două fetițe, cu care Bianca s-a cunoscut și au și făcut câteva poze.

 Bianca Drăgușanu alături de fiicele noului ei iubit, Alex Bodi
Bianca Drăgușanu alături de fiicele noului ei iubit, Alex Bodi

Surprinzător a fost faptul că actuala concurentă a emisiunii „Asia Expres” a dat ochii și cu fosta soție. „Când a fost în Spania, în vizită la părinţii lui Alex, Bianca i-a cunoscut pe copiii lui, dar şi pe fosta nevastă. Au vorbit amândouă şi pe Internet, au o relaţie foarte OK. Alex se poartă extraordinar cu Bianca, iar relaţia lor ar putea intra într-o nouă etapă”, a declarat o sursă din apropierea ei, pentru Spynews.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×