Această tânără din Bucureşti şi-a chetuit toată averea pentru a arăta ca Bianca Drăguşanu! Cum arată acum, după zecile de operaţii!

Ionuţ Cataramă   
in Femei frumoase
17/03/2018, 14:14
Această tânără din Bucureşti şi-a chetuit toată averea pentru a arăta ca Bianca Drăguşanu! Cum arată acum, după zecile de operaţii! GALERIE FOTO

Alina Grigore este o fată care s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu. Aceasta a făcut tot posibilul ca să arate ca Bianca, inclusiv a apelat la bisturiu!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

”Clona” Biancăi şi-a făcut mai multe operaţii estetice ca să arate ca originalul. Toate au fost plătite de iubitul ei, un bărbat în vîrstă, din Norvegia. Acesta îi trimite lunar bani româncei, dar şi un bonus pentru operaţii.

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.