Această tânără din Bucureşti şi-a chetuit toată averea pentru a arăta ca Bianca Drăguşanu! Cum arată acum, după zecile de operaţii!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/03/2018, 14:14
Această tânără din Bucureşti şi-a chetuit toată averea pentru a arăta ca Bianca Drăguşanu! Cum arată acum, după zecile de operaţii! GALERIE FOTO

Alina Grigore este o fată care s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu. Aceasta a făcut tot posibilul ca să arate ca Bianca, inclusiv a apelat la bisturiu!

”Clona” Biancăi şi-a făcut mai multe operaţii estetice ca să arate ca originalul. Toate au fost plătite de iubitul ei, un bărbat în vîrstă, din Norvegia. Acesta îi trimite lunar bani româncei, dar şi un bonus pentru operaţii.

Alina are un copil dintr-o relație anterioară, dar nu este căsătorită cu tatăl băiatului. Se pare că, după mai multe relații eșuate, bruneta s-a oprit la un om de afaceri originar din Norvegia. Iubitul perfect pentru ea este atât mai în vârstă, dar și extrem de înstărit. Harald, norvegianul, i-ar putea foarte ușor fi tată, dar are grijă ca iubitei sale să nu îi lipsească absolut nimic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×