Bianca Drăguşanu face nuntă cu Alex Bodi. Evenimentul va avea loc pe 22 septembrie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 14:02
Bianca Drăguşanu face nuntă cu Alex Bodi. Evenimentul va avea loc pe 22 septembrie
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în luna de miere. Sursa foto: wowbiz.ro

Toamna vine cu nuntă mare în showbiz-ul românesc. După ce s-au cununat cvil în secret vara trecută, Bianca Drăgușanu și omul de afaceri Alex Bodi sunt pregătiți să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și, bineînțeles. să marcheze fericitul eveniment printr-o petrecere de pomină.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc pe 22 septembrie

Pe 1 august 2019, Bianca a devenit din nou soție cu acte în regulă. La câțiva ani distanță de momentul în care a spus „Da” pentru prima dată, devenind atunci soția lui Victor Slav, fosta prezentatoare TV pare că a găsit bărbatul care să o facă fericită până la adânci bătrâneți. Este vorba despre Alex Bodi, milionarul cunoscut în peisajul monden pentru relațiile tumultoase cu unele dintre cele mai râvnite reprezentante ale sexului frumos.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi îndrăgostiți au pus deja la punct toate detaliile, stabilind inclusiv ziua în care vor deveni soț și soție în fața lui Dumnezeu. „Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au dezvăluit apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Alx Bodi s-au cununat religios, air acum se pregătesc de nuntă. Sursa foto: wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au cununat religios, air acum se pregătesc de nuntă. Sursa foto: wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dragoste cu năbădăi

Idila fostei soții a lui Victor Slav cu extravagantul afacerist Alex Bodi a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de momente dificile, cei doi pierzând, pur și simplu, numărul despărțirilor și împăcărilor repetate. De altfel, Alex Bodi mărturisea recent că amândoi sunt extrem de încăpățânați și nu se dau în lături de la nimic când consideră că au dreptate.

Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (…) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, spunea controversatul om de afaceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×