Bianca Drăgușanu, atentă la nevoile fiicei sale. Ce a făcut pentru micuţa Sofia în plină pandemie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/04/2020, 15:48
Bianca Drăgușanu, atentă la nevoile fiicei sale. Ce a făcut pentru micuţa Sofia în plină pandemie
Bianca Drăgușanu, atentă la nevoile fiicei sale. Ce a făcut pentru micuţa Sofia în plină pandemie. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu a demonstrat prin ultimul ei InstaStory că este foarte atentă la nevoile fiicei sale Sofia. Blondina s-a echipat corespunzător și a plecat de la primele ore ale dimineții pentru a face cumpărăturile necesare pentru micuța sa și a lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu, atentă la nevoile fiicei sale Sofia

Blondina este dedicată creșterii și educării fetiței pe care o are din căsnicia cu prezentatorul Victor Slav, iar de data aceasta le-a arătat tuturor care sunt dorințele pe care i le satisface micuței. Bianca Drăgușanu a părăsit izolarea în plină pandemie de coronavirus pentru a face câteva cumpărături esențiale pentru micuța sa.

Soția omului de afaceri Alex Bodi a plecat de la prima oră a dimineții în căutare de cărți de colorat și fructe pentru fetița sa Sofia. Dar dorințele micuței nu s-au oprit aici, pentru că aceasta a dorit câte ceva și pentru prietenii ei: iepurele și câinele, cele două animale de companie pe care le deține.

„Echipată, pentru că am fost solicitată de la prima ora a dimineții, de către șeful meu, Sofia. Mi-a spus că are nevoie de cărți de colorat, că vrea să mănânce portocale și kiwi”, a spus „blonda lui Bote” pe InstaStory.

Vedeta nu a uitat nici de animalele de companie ale micuței sale

„Bineînțeles că și iepurașul ei are nevoie de strictul necesar și mai are și un cățel. Au nevoie urgentă de aceste cumpărături, așa că nu putea să meargă decât mami. Așa că, să mergem!”, a completat blondina pe rețeaua de socializare.

Tot pe InstaStory vedeta a urcat mai multe filmulețe în care Sofia se joacă cu cățelușul ei de care este foarte încântată. Animăluțul simpatic se rostogolește în preajma micuței sale stăpâne și o trage de păr în stilul său caracteristic.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că pe iepurașul micuței sale îl cheamă Fendi, în timp ce câinele poartă numele Chanel. „Eu cred că li se potrivește perfect”, a spus vedeta despre numele animalelor de companie ale fiicei sale.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, încă o șansă relației lor de iubire

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat la doar două săptămâni de când au semnat actele de divorț, iar acum par mai fericiți ca niciodată, asta pentru că afaceristul a făcut numeroase sacrificii pentru a o recuceri pe blondină.

Omul de afaceri și blondina petrec foarte mult timp împreună în izolare, iar vedeta chiar a renunțat la ordinul de protecție emis împotriva acestuia de oamenii legii. Se pare că cei doi sunt tot mai hotărâți să nu țină cont de gura lumii și să mai dea încă o șansă iubirii lor puternice, dar cu năbădăi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×